Moisès Espinós va ser el guanyador de la Volta Ciclista a la Marina 2020

12 de març de 2020 - 10: 54

El corredor Moisès Espinós, va ser el guanyador de la "XXXIV Volta Ciclista a la Marina 2020". En l'última etapa disputada a Ondara, el ciclista de Jesús Pobre va defensar amb ungles i dents el mallot taronja com a primer corredor de la classificació general.

Va ser una cursa controlada per l'equip Subministraments Dama, amb el seu líder, Moisés Espinós, que va estar atent als tímids intents de fuga que hi va haver al llarg de l'recorregut. A la fi, un xicotet grup format per 21 unitats es van presentar a la línia de meta. El més poderós en l'esprint va ser Pedro José López, vencedor amb un temps d'1: 30.53. El mateix temps que se'ls va donar a aquest nombrós grup on hi havia els favorits a la victòria final.

Després de les set curses celebrades, el guanyador absolut de la Volta a la Marina és Moisès Espinós de l'equip Subministraments Dama amb un temps total de 9: 10.27. La segona plaça va ser per al corredor de Gata de Gorgos Sergio Torres, de l'Velosol, a deu segons de l'guanyador. El podi el va completar el ciclista Pedro José López, de el Grup Orquin, a 20 segons de l'vencedor.

El guanyador de les metes volants va ser Pedro José López amb 16 punts, mentre que el guanyador de el premi de la muntanya va ser Sergio Torres amb 7 punts. El premi a el primer alacantí va ser per a Moisès Espinós, encara que el mallot el va lluir Álvaro Arenas, i el mallot a el millor Màster 40 va ser per a David Fajardo. En Màster 50 el guanyador va ser José Ramón López i en Màster 60 Francisco Ganga.

En fèmines el mallot lila va ser per Cristina Barrajón. En la classificació final per equips la formació que va resultar vencedora va ser Subministraments Dama, seguida de Vito i la tercera plaça va ser per Des Solar-Portes Castalla.