Miquel Piera va ser tercer en el 1.500 del Provincial absolut de pista coberta

24 de febrer de 2017 - 00: 00

L'atleta, Miquel Piera, del Club Atletisme Baleària Dianium, va ser tercer en la cursa dels 1.500 metres del Campionat Provincial Absolut de pista coberta que va tindre lloc a Alacant. Piera va realitzar una marca de 4: 17.43 entrant per darrere de vencedor de la cursa que va ser, Fernando Moya, el CA Tragamillas, que va guanyar amb un temps de 4: 10.61 i del segon classificat, Miguel Marín, de l'Atletisme Crevillent que va aturar el temps en 4: 10.67.

En aquesta mateixa cursa, l'atleta júnior, Óscar Fornés, va acabar vuitè amb una marca de 4: 44.93, millorant la seua marca personal.

Bona actuació de Comes i García a l'infantil autonòmic

El velòdrom "Lluís Puig"De València va ser l'escenari del Campionat Autonòmic Infantil d'atletisme. En aquesta cita el denier, Óscar Comes, de la Escola Municipal d'atletisme de Dénia-ca Baleària Dianium, va participar en les carreres de 60 i 500 metres llisos. Comes va disputar una explosiva cursa de 500 el que li va permetre parar el cronòmetre en 1: 21.96, entrant sisè en meta. A la cursa dels 60 va ser segon en la seua sèrie, sent desè autonòmic, amb un temps de 8.39.

La seua companya, Amelia García Fernández, va aconseguir igualar la seua millor marca en la cursa dels 200 metres. Va ser una prova trencadora, on la deniera la va gestionar perfectament, va portar un ritme progressiu, escalant posicions fins al final. Va entrar en la setena plaça amb una marca de 7: 45.03.