Miquel Piera va ser el millor en la 'VI Cursa Popular de Fontilles'

28 de novembre de 2018 - 05: 41

Sota un diumenge assolellat i amb bona temperatura es va celebrar amb una bona assistència d'atletes la "VI Cursa Popular de Fontilles". Una cursa que edició rere edició va agafant auge i compta amb una nombrosa participació.

En aquesta edició el triomfador de la mateixa va ser l'atleta, Miquel Piera, del Club Orba Multiesport que va ser el primer a creuar la línia d'arribada amb una marca de 25.11. Piera va saber atacar en el moment precís i va deixar als seus companys, va tindre temps per treure a la seua àvia del públic i oferir-li el triomf. El segon en passar per l'arc de meta va ser, Gabriel Domenec, amb un temps de 25.36 i el tercer classificat va ser Fran López amb un registre de 25.42.

En dones la primera a creuar la meta va ser la veterana, Almudena Sánchez que va emprar un temps de 34.07 a recórrer els 6.700 metres. La segona classificada va ser, Macarena de la Porta amb un temps de 34.15 i el tercer lloc va ser per a Ana Melenchón amb una marca de 34.22.

La participació va superar les 400 persones

Més de 400 persones han participat en la "VI Cursa Popular de Fontilles", Que la fundació va organitzar durant el matí d'ahir juntament amb el ajuntaments de la Vall de Laguar amb el lema "Corre per la salut de totsLa competició es va desenvolupar al llarg d'un itinerari circular de 6,7 quilòmetres, amb eixida i meta al complex sociosanitari que l'entitat manté obert des de 1909 al municipi de la Vall de Laguar (la Marina Alta, Alacant).

La cursa va comptar amb tres modalitats: adults (193 inscrits), infantil (70) i caminants (152). En total, van participar 415 persones. Després de la seua finalització, l'organització va procedir al lliurament de trofeus i al sorteig de diverses estades i serveis aportats per empreses i establiments de la zona. A més, les persones inscrites a la competició van participar en una visita guiada pel recinte del sanatori i en un dinar popular.

Es va recaptar 3.482 euros

La sisena edició de la cursa solidària ha permès recaptar 3.482 euros que Fontilles, referent en la lluita contra la lepra i altres malalties oblidades, destinarà a projectes de cooperació al desenvolupament.