Miguel Ordóñez s'acosta a la marca mínima per ser al Campionat d'Espanya de natació

26 de gener de 2018 - 00: 00

El passat cap de setmana passat va tindre lloc a Petrer, el tercer control de marques infantil i majors de natació, on el Club Natació Dénia-Aquàtic Les Marines va acudir amb un nombre que va significar rècord de nedadors.

Cal destacar al nedador Miguel Ordóñez que va millorar la seua marca personal en els 100 metres lliures amb un temps de 57.81. Ordóñez es va quedar entre els millors de la prova i s'acosta amb aquesta marca a la mínima per participar al Campionat d'Espanya. Una gesta que encara cap nedador ha aconseguit. Aquest nedador és un dels favorits per al proper campionat autonòmic.

Altres nedadors del club, com són, Benito Pastor, Antonio Bonilla, Andrea González, Nadia Nalewajka, Joan Puigcerver, Javier Sanabria i Jesús Martínez, van millorar les seues marques, alguns ja van aconseguir la mínima per estar en l'autonòmic.

La propera cita serà a la piscina de Calp el pròxim 11 de febrer on els nedadors del clubl denier aniran agafant ritme per preparar en poc temps la Copa de Clubs de Segona Divisió que tindrà lloc a Castelló, una cita per la qual el club deniera es s'ha classificat per primera vegada en la seua història.