Miguel Fernández va ser el vencedor de la XI Triatló de Dénia

04 de juny de 2013 - 11: 03

El IX Triatló de Dénia va tindre com a destacat guanyador a Miguel Fernández, Que va parar el cronòmetre en 59 minuts i 16 segons. Seguit de Pablo Aparicio (CT Guadalajara) que va entrar a 1 minut i 46 segons del vencedor. La tercera plaça va ser per a Alvaro Climent (Safor Cafemax), a 2 minuts i 6 segons del vencedor.
.
La prova femenina la guanyo Karem Faus (Safor Cafemax) amb un temps de 1hora, 9 minuts i 31 segons per davant de la seua companya d'equip, Pilar Martí que va entrar a 1 minut i 36 segons de la vencedora. La tercera en arribar va ser Angela Domenech, de l'Arena Alacant a 2 minuts i 12 segons de la guanyadora.

En la categoria masculina cal destacar com a primer triatleta de la comarca, a Samuel Maquet, l'Ondara Tri- Export, que va entrar en la sisena plaça en meta, a 2 minuts i 28 segons del vencedor. El seu company de club, Sergio Soler va realitzar els dos primers segments de la prova entre els millors, encara que en el tercer acabo pagant l'esforç realitzat, entrant en meta en el lloc, 14.

Per clubs, Safor Cafemax, Inelec Sueca i 3XVLC coparien el podi femení; sent les esquadres d'Ondara Triesport, CN Fusteria Metàl·lica La Vila i CA Safor Cafemax les tres destacades al podi per clubs.

El Club Multiesport Marina Alta, Organitzador de la prova va saber estar a l'altura de la circumstàncies, cuidant al màxim tot els detalls. La nota a millorar va ser l'excessiva vespradança, gairebé 2 hores, perquè els jutges emetessin la classificacions oficials. Això va provocar que el lliurament dels premis quedés totalment deslluïda, tot just 20 persones quan l'ambient a l'arribada havia estat excepcional.