Miguel Ángel Martínez va ser el millor del Gin Running Tonic a Gandia

28 d'octubre de 2015 - 00: 00

Diversos van ser els atletes del grup Gin Running Tonic que van prendre part en la Mitja Marató de Gandia. El millor de la representació d'aquest grup va ser Miguel Ángel Martínez que va entrar en la línia de meta després de realitzar els 21 quilòmetres de la prova en un temps de 1: 28: 50. Amb una ritme de 4.14 per quilòmetre acabo ocupant el lloc 180 de la general absoluta i el 66 de la seua categoria sènior.

Atletes del Gin Running Tonic a la Mitja de Gandia

Pablo Vera va entrar en el lloc 563 amb un registre de 1: 39: 38 a una mitjana de 4.47 el quilòmetre, sent el 563 de la general i el 155 de la seua categoria sènior. Per la seua banda, Enrique Mayans va entrar en el lloc 1102 de la general amb un registre de 1: 52: 17 a un ritme de 5.23, encapçalant un grup on també van marxar; Joan Sapena, Luis Olmier i Javier Ivars, qui van realitzar tot el trajecte junts.

Per darrere d'ells va entrar Roberto Soto que va realitzar un temps de 1: 56: 14 amb una mitjana de 5.34 per quilòmetre, va ocupar el lloc 1284 de la general.

Aquesta prova que s'ha consolidat dins el calendari de proves de Mitja Marató va reunir un total de 2.700 atletes entre les distàncies de la Mitjana i els 10 km.

Els del Gin Running Tonic corrent junts

El vencedor de la cursa va ser Hassane Ahouchar que va invertir un temps de 1: 06: 23 a completar el circuit que transcorria per bona part del casc urbà de Gandia i de la platja.

En el segon lloc va quedar l'atleta Ouais Zitane, amb un temps de 1: 06: 43. En tercera posició va entrar el gandiese Félix Pont, amb una marca de 1.08: 43.

En la classificació general femenina, la millor atleta va ser María Isabel Ferrer, del Club Atletisme Llebeig Xàbia, Amb 1.25: 48. A la segona plaça va quedar la gandiana Mònica Mahiques, del Safor Delikia, amb 1: 29: 26. La tercera plaça va ser per a Elizabeth Muñoz amb 1: 30: 36.