Mig miler de persones van participar dissabte a la primera cursa de la Marina Alta

10 de gener de 2023 - 13: 59

Rècord de participació a la 9a Cursa Roscón de Reyes Marina de Dénia, que va reunir el dissabte 7 de gener a 500 persones. La primera prova de l'any, organitzada pel Club Rem Marina de Dénia, se celebra al Port Esporteu i Turístic Marina de Dénia. “Aquest any hem tornat a la normalitat i mantenim la tradició de fer la primera cursa de l'any de la Marina Alta”, ha comentat Gabriel Martínez, capità-director de Marina Dénia.

A la categoria Sènior masculí el guanyador va ser Jordi Ripoll, de Dénia Corre, amb un temps de 15 minuts i 15 segons, seguit de Javier Cabrero, de Cidade de Lugo Fluvial, amb 15:39 i Andrejus Dolgovas, de FOCUS Running, amb 16 :09.

A la categoria Sènior femenina la primera a creuar la meta va ser Sandra Martínez, amb un temps de 19 minuts i 9 segons, la segona, María Rubio, de Cidade de Lugo Fluvia, amb 20:23 i la tercera Vida Dolgoví, de Top Team Cycling, amb un temps de 21. Els premiats van rebre el tradicional Roscón de Reyes.