Mayca Sala va pujar al podi en els 10 km de València

17 de novembre de 2015 - 00: 01

La veterana atleta deniera, Mayca Sala va pujar al podi en la prova dels 10Km., que es van celebrar paral·lelament a la prova de marató a València. Sala pertanyent al Club Atletisme Baleària Dianium va acabar la prova en 42 minuts i 40 segundos.Entró en el lloc 502 de la general absoluta sent la segona de la seua categoria de Veteranes C.

Mayca Sala al podi de València

En aquesta distància van ser 8.500 els participants que van prendre la eixida. El primer atleta en creuar la línia de meta va ser Michel Bett amb una marca de 29: 00. La segona plaça va ser per a Jauad Touvane i el tercer lloc va ser per Ouais Zitane. En dones la millor va ser Jemaiyo Bikii amb un temps de 33: 42. La segona classificada va ser Laura Mendez i la tercera Isabel Txeca.

Atletes del Gin Running Tonic Club a la Marató de València

Els deniers del Gin Running Tonic Club no van voler perdre l'oportunitat de viure la gran experiència que és participar en la marató de València. Víctor Bahamonde va participar en els 10Km., i va aconseguir entrar en el lloc 1231 amb una marca de 47: 32. Mentre que en aquesta mateixa prova, Marta Carrió va fer un temps de 55: 39.

El gruix del grup va participar en la cursa de marató on el millor va ser Miguel Angel Martínez que va entrar en el lloc 538 de la seua categoria sènior amb un temps de 3: 18: 20. Pablo Vera va creuar la meta amb un registre de 3: 43: 40. Javier Ivars va fer 4: 03: 31, Joan Sapena va fer una marca de 4: 04: 17 i Roberto Soto detuvó el cronòmetre en 4: 17: 50.

Atletes del Gin Running Tonic Club a València

Altres participants deniers a la marató

Segurament entre els 16.700 atletes hi hauria una major representació d'atletes deniers en la prova però resulta impossible poder reflectir el que va realitzar cada un d'ells. Hem escollit l'tarongina els temps realitzats per alguns. Vagi des d'aquí la nostra més sincera enhorabona i felicitació per haver gaudit d'aquesta cursa que s'ha convertit en la millor del país.

Del Club Baleària Dianium els millors van ser; Pedro Vicente Soler amb un registre de 3: 18: 24, Sindo Abellán amb un temps de 3: 43: 15 i Santi Cambra amb una marca de 3: 50: 17 la mateixa que va realitzar Jordi Jorro.

Del Grup Engatxat a Córrer, Javier Carrió va fer un temps de 3: 42: 51 i la Mila Ortega va marcar un registre de 3: 42: 56.

Del Grup Condol Dénia; Marcelo De Vasconcellos va fer un temps de 4: 14: 27 el mateix que van realitzar Pepe Peiró i Juan Carlos Pérez.

En Atletes Nucli Dur Dénia, Han destacat; David Riera amb un temps de 3: 20: 22, Salvador Lancis amb una marca de 3: 22: 22 i Antonio Fernández que detuvó el cronòmetre en 3: 27: 53.

Marató de València

El vencedor absolut de la prova va ser Nzau Mwangangi amb una marca de 2: 06: 13. Mentre que la primera dona va ser Naigambo Benta amb un temps de 2: 26: 58.