Mayca Sala va ser la vencedora de la 'VI Cursa de Nadal' a Xaló

27 de desembre de 2016 - 02: 00

Els atletes populars no descansin ni en les dates nadalenques. Durant l'última setmana de l'any tenen algunes carreres populars, són les conegudes com a “San Silvestres”. Abans altres carreres són la de benvinguda a la nadal. Una va ser la que es va disputar a Xalò. Una prova que va celebrar la sisena edició amb una bona participació de corredors.

Mayca Sala al podi amb les vencedores

Abans de donar-se la eixida a la prova reina, els més xicotets van disputar les seues carreres, segons les categories amb una longitud diferent. Els carrers del municipi van viure un gran ambient atlètic.

A la cursa reina on tots els atletes van ser enquadrats en la categoria absoluta, des de l'inici l'atleta, Youssef Ahatach va deixar clar que igual que fes a la Mitja Marató de Dénia, era el dominador de la cursa. L'atleta del Club Atletisme Llebeig Xàbia, Va estar acompanyat en la primera part de la prova dels seus companys de club, José Manuel García i Nizar Lakhlifi.

Youssef Ahatach va ser el primer a creuar la meta amb un temps de 11: 05, seguit per José Manuel García amb una marca de 11: 21. El tercer lloc va ser per Nizar Lakhlifi amb un registre de 11: 37. Ells van pujar al podi i van ser obsequiats per un lot de productes nadalencs.

En fèmines, la millor va ser la veterana deniera, Mayca Sala, Del Club Atletisme Baleària Dianium, que va tornar a demostrar la seua qualitat en una cursa que li va venir molt bon per les seues característiques. Mayca domina molt bé les distàncies que van del 1.500 al 5.000, aquesta cursa va tindre una longitud de 3.500 metres.

El temps marcat per Mayca Sala en meta va ser de 14: 24. La segona classificada va ser Naila Pérez amb un temps de 14: 44. El podi el va completar Encarna Cardona amb un registre de 14: 50