Maxine McKinnon i Víctor Fernández van ser els guanyadors de la I Cursa Mountainlovers

15 de desembre de 2014 - 12: 09

Gran èxit a la I Cursa Mountainlovers que es va celebrar a Dénia on hi va haver una participació que va superar els 500 atletes. El triomf absolut va correspondre a Víctor Fernández del Club Atletisme Franc Beneyto Runners que va ser el primer a creuar la línia d'arribada amb un registre de 30: 47. Durant tota la prova va mantindre un duel directe amb el xabienc, Youssef Ahatach fins que uns 100 metres abans de la meta, Ahatach el va convidar a guanyar l'atleta afincat a Dénia.

Víctor Fernández, Youssef Atach i Cristian Ferreyra

Un gest que honora a Ahatach encara que ja li va advertir a Fernández que quan tots dos coincideixin en una prova que tingui lloc en Xàbia, Haurà de ser Fernández qui convidi al triomf al seu amic.

La segona plaça va ser per Ahatach que va realitzar un temps de 30: 53, mentre que el tercer en creuar la meta va ser, Cristian Ferreyra del Club Atletisme Baleària Dianium amb un temps de 31: 07.

Maxine McKinnon va ser la primera dona de la general

En dones la gran favorita va complir els pronòstics i Maxine McKinnon va ser la primera a meta amb un temps de 35: 05. la deniera Mayca Sala va ser segona amb un registre de 38: 47 i la també deniera, Diana Bisquert del Gin Running Tonic Club la tercera amb una marca de 41: 00.

L'organització de la prova per part de l'Agenda Local 21 va ser un èxit ja que no hi va haver de lamentar cap incident ia més en col·laboració amb el Centre Esporteu Dénia van mantindre al públic entretingut amb les classes de Zumba i Salsa. També hi va haver paelles per als participants i els nens van poder gaudir amb castells inflables. En l'organització va col·laborar de forma molt intensa els membres de l'Associació Ludai. Significar que la recaptació de la prova va anar a parar íntegrament a aquesta associació.

Gin Running Tonic Club

D'aquesta formació atlètica van prendre part en aquesta prova un total de 10 atletes. Excel·lent actuació de Diana Bisquert que a més de ser la tercera a la classificació absoluta, va ser la millor en sènior. El notable va ser compartit per Miguel Ángel Martínez y Gonzalo Durá que van acabar en el lloc 11 i 12 de la categoria sènior amb un temps de 36: 00 per Martínez i 36: 15 per Durá.

Diana Bisquert va ser la millor sènior

Roberto Soto acabar en el lloc 51 sènior amb un temps de 43: 43. Jorge Moncho i Javier Ivars arribar junts a meta amb un registre de 46: 48. Javier López i Luis Olmier també van arribar junts amb una marca de 51: 46. I Emilio Ronda i Ramon Grimalt van arribar a meta junts ia la seua mà van portar a dos gossos que també van fer la prova. El seu temps va ser de 55: 01.