Més gols que joc en el CD. Dénia 2- Algemesí CF. 0

19 d'octubre de 2014 - 20: 53

Important triomf del CD. Dénia davant l'Algemesí per 2 a 0 que torna a l'equip de la Marina Alta a llocs de promoció. Va ser un xoc on hi va haver més gols que no pas futbol.

Mono no arribo a la rematada

L'equip dianense va eixir molt ficat en el partit, va pressionar bé al seu rival al qual tot just li va concedir metres per eixir a la recerca de l'àrea local. Els primers deu minuts del xoc van estar controlats pels homes de Jesús Moratal, Tot i que les seues ocasions de perill van ser, un xut llunyà de Ferran que va enviar a córner, Aurelio i el posterior corner al qual no va arribar Mono a la rematada per molt poc.

Després del primer quart, l'equip valencià es va anar deixant anar en el seu joc, sortint bé de la primera línia de pressió deniera. En els següents minuts el joc no va tindre un dominador clar, a l'haver moltes imprecisions per uns i altres.

Els visitants van tindre l'ocasió més clara en la primera meitat, quan en el minut 39, Mendoza va llançar un xut col·locat que es va estavellar al travesser de la porteria defensada per Maxi.

La rèplica dels locals va arribar al minut 44 quan a la eixida d'un córner, la pilota li va caure a Gervasio en el segon pal i aquest va rematar suau, estavellat l'esfèric al travesser. Al descans es va arribar amb l'inicial empat a zero.

A la represa, no hi va haver molta variació pel que fa al joc. No hi va haver cap equip que superés l'altre. Els errors i les imprecisions van ser constants, sense que hi hagués ritme de joc.

Els visitants es van quedar en inferioritat numèrica per l'expulsió de Moya al minut 58. Els locals van intentar donar més profunditat al seu joc amb l'entrada de Ayoze en lloc d'un central com Giménez. A partir d'aquest moment els visitants encara es van tancar més en el seu propi camp.

Al minut 69 un centre de Souhe va ser rematat en la mateixa línia de gol, per Mono, convertint el primer gol de la vesprada. Un gol que va donar tranquil·litat als locals i que va enfonsar als visitants. El Algemesí va perdonar al minut 71 quan Dani Soler sol davant Maxi, va llançar per dalt del travesser.

En els últims minuts els deniers es van limitar a no perdre la pilota i evitar que el seu rival arribés a la seua àrea. En el temps afegit, Cardona va sentenciar el xoc marcant el segon gol deniera. Al final la victòria va ser per als locals per 2 a 0. Un triomf que permet als de Jesús Moratal escalar posicions a la classificació.

Faye intentant controlar una pilota

Una de les novetats que s'han produït a la plantilla deniera va ser la marxa d'Abou, que ha deixat el club, davant l'absència d'oportunitats que se li han donat.

CD. Dénia; Maxi, Àlex, Paco, Giménez (Ayoze) 62', Ferran, Souhe (Ismael) 80', Panucci (Josep) 79', Gervasi, Faye, Mono (Cardona) 89' i Michael.

Algemesí CF .; Aureli, Dani Soler, Estéban, Sisco, Ferran, Grego, Mendoza (Mamdu) 62', Marc (Dani) 69', Jairo (Eric) 79', Moya i Borja (Colomer) 34'.

Gols: 1-0 Mono Mto.69 2-0 Cardona Mto. 91

àrbitre; Canovas García, va mostrar cartolines grogues als locals, Álex, Giménez i als visitants; Estéban, Mendoza. Va expulsar Moya per doble cartolina groga en el minut 58.