El mal inici de lliga el CD Dénia Juvenil "A" el col·loca com a cuer

27 de setembre de 2017 - 07: 30

L'equip juvenil del CD Dénia “A”, no ha tingut una bona arrencada de lliga ja que després d'haver-se jugat quatre jornades seguix sense guanyar. El conjunt de la Marina Alta només ha sumat dos punts dels 12 possibles i això li ha fet caure al darrer lloc de la classificació.

En l'últim partit jugat pels nois que dirigeix ​​Manolo Guijarro no van tindre una bona vesprada i van perdre davant el Kelme CF per 3 a 0. El xoc va començar malament per als deniers que es van trobar amb un autogol quan tot just s'havien jugat cinc minuts. Miguel Mut en el seu intent de refús va introduir l'esfèric en la seua pròpia porteria.

Els il·licitans van controlar el joc davant un rival que va intentar sobreposar-se del dur cop que va suposar aquest autogol. Els locals es van aprofitar de l'estat de nerviosisme del seu rival per anotar el 2 a 0 al minut 37 per mediació de Ruiz. Amb aquest marcador es van retirar els equips als vestidors.

A la segona meitat, els nois de Guijarro es van deixar anar els nervis i van buscar reduir les diferències però sense massa encert. Tot i tindre més possessió de pilota que els il·licitans, a l'equip se li va notar mancat de confiança sobretot a l'hora de la rematada.

El gol que va sentenciar el xoc va arribar a falta de 20 minuts per al final quan Ribes va culminar amb encert una bona acció individual. D'aquí al final del partit va ser un voler i no poder per part dels xavals deniers.

Davant d'aquesta situació que ha deixat l'equip en el fons de la classificació, el tècnic, Manuel Guijarro ha comentat que, "la derrota ens deixa en una difícil situació, però això no ha aconseguit que perdem les ganes. Estem al màxim".

El mateix Guijarro ha anunciat que, durant aquesta setmana, "realitzarem, especialment, exercicis de finalització, ja que és la nostra assignatura pendent. Farem accions combinades, entrades per banda i esperem que els davanters comencin a agafar confiança. Com dic, el gol és la nostra assignatura pendent".