Els palistes del Reial Club Nàutic Dénia van aconseguir 5 podis a la Vila Joiosa

23 d'agost de 2017 - 05: 00

Un cop més els palistes de l'equip del Reial Club Nàutic Dénia han aconseguit importants triomfs a la prova del "Campionat Autonòmic de Caiac de Mar de la Comunitat Valenciana", Celebrada a la Vila Joiosa.

L'expedició deniera formada per vuit regatista va aconseguir cinc podis demostrant el seu gran potencial. Després del primer control d'embarcament es va donar la eixida a les categories, infantil (3.000m), cadet (3.000m) i les tradicionals (10.000m) en la qual Juan Carlos Pérez Nadal en K1 Veterà va aconseguir la primera posició de la seua classificació.

També van recollir medalles, Miguel Louwaige i Niki Rodaslov, que van ser segons en K2 infantil. Maik Dimitrov, que va ser segon en K1 cadet i Marc Ortega, que va acabar tercer en K1 infantil.

Posteriorment es va donar la eixida a la prova on van competir les categories de 15.000 metres en la qual el K2 de Paulino LLobell i Jorge López, va ser el guanyador en la categoria Veterà A, una categoria molt renyida i amb un alt nivell de participants.

D'altra banda, Yojan Vosse va lluitar per entrar al podi fins a l'últim moment però finalment va aconseguir la quarta posició en K1 cadet. El palista, Pablo Orgiler Argas, va ser setè en K1 infantil en el seu primer any de competició.

La suma de tots els resultats deniers van portar a l'equip del Reial Club Nàutic Dénia a recollir el trofeu de plata de la Lliga de Joves promeses, un triomf molt desitjat i merescut que uneix, més encara si és possible, als esportestes.