Els júniors del Dénia Bàsquet van aconseguir el seu primer triomf a la Lliga guanyant al UPB Gandia (66-60)

07 de desembre de 2016 - 01: 00

Han hagut de passar deu jornades de lliga perquè l'equip júnior masculí del Dénia Bàsquet estrenés el seu caseller de victòries. Aquests nois que competeixen en la màxima categoria del bàsquet valencià van vèncer al UPB Gandia per 66 a 60.

Els deniers celebrant el triomf amb Eduardo Clavero

El xoc disputat al pavelló Joan Fuster va viure moments d'enorme emotivitat, donada la gran igualtat viscuda a la recta final del mateix. El públic va encoratjar als deniers que es van fer mereixedors d'un triomf que els deu servir per reforçar la seua moral.

Els xavals que dirigeix ​​Eduardo Clavero han travessat mals moments per culpa de les lesions. Una mala ratxa que ha debilitat a aquest grup, ara, amb la recuperació d'alguns jugadors l'equip ha millorat ostensiblement.

Davant del conjunt gandià els locals van jugar un bàsquet d'alt nivell durant 30 minuts, aconseguint una màxima renda de 20 punts. Tot es va complicar quan restava un minut per acabar el tercer quart. Els visitants van reaccionar escurçant la diferència, els deniers es van carregar de personals i la lesió d'Álex Micó va deixar als de Clavero amb només cinc jugadors per a l'últim quart.

El conjunt de la Ciutat Ducal va serrar les dents i va aconseguir situar-se a només dos punts del Dénia Bàsquet. Faltava minut i mig per al final i la tragèdia va rondar pel cap dels assistents al partit. No obstant això, els deniers van saber patir i amb dos tirs lliures anotats per Bernat Sanz, a escassos segons per al final, van certificar el seu primer triomf. El marcador de 66 a 60 va ser una recompensa més que merescuda per aquests joves jugadors.

Bernat Sanz anotant els tirs lliures

Una victòria que ha de suposar un estímul per a tot l'equip que deu seguir creient en les possibilitats que tenen de realitzar una bona temporada.