Els gols d'Ángel i Souhe retornen al CD. Dénia la tercera plaça

18 de gener de 2015 - 22: 15

El CD. Dénia va resoldre amb un triomf la seua segona consecutiva en vèncer al Recanvis Colom per 1 a 2 en el partit que va servir per inaugurar la segona volta de la lliga.

Onze del Dénia davant el Recanvis Colom

El partit es va posar de cara per als deniers, ja que en el minut quatre es va avançar al marcador. Panucci va picar una gran pilota sobre un defensor local i Ángel va resoldre amb un xut a mitja altura enganxat al pal que va significar el primer gol del xoc.

Amb el partit totalment controlat, els homes que dirigeix Jesús Moratal, Van jugar molt bé al futbol. Els locals van intentar reaccionar, però la pressió deniera al centre del rectangle de joc, els ofec. Els deniers van saber marcar molt bé els temps del partit. No van passar dificultats en defensa davant un rival que no va trobar com passar la defensa del seu rival.

El tècnic local, Alfonso Langa va ficar a la represa a tres jugadors d'una tacada, buscant la reacció del seu equip. Els jugadors de Moratal van seguir jugant a un gran nivell i van fer mediocre a un bon equip. El seu treball va tindre recompensa, al minut tres de la segona meitat. Panucci es va internar a l'àrea local, la pilota rebutjat per un defensor va arribar a Souhe qui després de controlar xut amb la dreta marcant el segon gol deniera.

Semblava el gol que sentenciava el partit, però el Recanvis Colom va aconseguir nou minuts després el seu gol. Mateos després d'un aldarull dins de l'àrea denier, va llançar un xut ras al qual no va arribar el porter deniera Maxi. Un gol que va poder crear dubtes al Dénia, però no va ser així, ja que va treure la seua experiència i saber controlar un rival que va buscar desesperadament l'empat.

La victòria deniera unida a la derrota del CD. Xàbia a Alginet els permet recuperar la tercera plaça a la classificació, és a dir, plaça de promoció d'ascens.

Fitxa Tècnica

recanvis Colom; Tamarit, Requena (Reis 72'), Chini, Txeca, Juan Carlos (Pablo Carrascosa 46'), Gil (Dani Tacón 46'), Castander, Mateos, Sinisterra (Alberto 46'), Robert i Iván.

CD. Dénia: Maxi, Ayoze, Àlex Gayà, Paco, Gervasio, Ferran, Souhe, Àngel (Faye 46') (Josep 88'), Mono (Carlos Ribes 78'), Panucci i Michael.

gols: 0-1 Àngel Mto 4. 0-2 Souhe Mto. 48 i 1-2 Mateos mt 57.

àrbitre: Palomares Collado, va amonestar amb cartolina groga als locals, Chini, Txeca, Mateos i Iván i al visitant, Maxi.