Els corredors del UC Montgó completen un cap de setmana de proves autonòmiques i internacionals

12 de juny de 2018 - 13: 41

El passat cap de setmana, l'equip ciclista UC Montgó va completar un intens cap de setmana en què van estar representats en proves que es van celebrar i nivell autonòmic, nacional i internacional.

Carrera Social a Catral

Dissabte a la vesprada es disputava a Catral el XXXV Trofeu Festes de Sant Joan 2018, Segona prova puntuable del Torneig Interclubs del Baix Segura.

Aquesta cursa de caràcter social va comptar amb un recorregut de 70 km de distància completant 21 voltes al circuit d'uns 3,3 km. que van disputar els corredors Xexo García i R. García Pedrosa, finalitzant amb el grup davanter Xexo i patint una aparatosa caiguda sense conseqüències greus a quatre voltes per finalitzar la prova Ramón García.

Campionat autonòmic contrarellotge individual (CRI)

Dissabte es va disputar a Llíria el Campionat autonòmic contrarellotge individual (CRI) en què els corredors Samuel Bustos, Juanjo Penadés i Javier Almela van tindre una bona actuació en una prova d'altíssim nivell amb el vent com a principal rival.

l'escuderia Rosso Wheels i les cremes de competició Kefus van ser els principals aliats dels corredors de la UC Montgó, que els van acompanyar per aconseguir el nivell òptim de competició.

Marathon BTT Beteta

Estupenda actuació del corredor Dani Plaza a l' BikeExtreme Beteta celebrada el matí d'dissabte a Beteta (Cuenca). Dani, que disputava la modalitats de Marathon de 60 km amb 1500 m de desnivell positiu acumulat, aconseguia finalitzar en tercera posició Màster 30 i 4º de la Classificació General.

UCI Marathon Series Franja

Tanca el cap de setmana el corredor Duccio Zambrini que disputava a Ljubljana (Eslovènia) la prova classificatòria per al Campionat del Món Màster. Malgrat trobar-se ja classificat per al Campionat del Món Màster que es disputarà el 2 de setembre a Varese el corredor més internacional seguix immiscuint en aquestes proves per aconseguir un òptim estat de forma.