Els ciclistes de l'Multiesport-UCMontgó van competir a Xàtiva, Villena i l'Olleria

18 de desembre de 2018 - 11: 46

Complet cap de setmana per als corredors de l'Multiesport-UCMontgó, que es van traslladar a les localitats de Xàtiva, Villena i l'Olleria per competir en diferents proves.

El dissabte al matí es disputava el III ciclocròs Ciutat de Xàtiva, en aquesta ocasió de categoria Internacional amb les proves Elit / Sub23 Femení i Elit / Sub23 Masculí. La Classificació General de la Categoria Elit Masculina denotava l'elevat nivell que hi va haver a la prova amb noms d'altura.

En aquesta prova, Jordi Seguí va quedar 4º en categoria Cadet; Alejandro Seguí va ser 7º en categoria M40, mentre que Jaume Canet va ser 19º en aquesta mateixa categoria. Per la seua banda, Javier Almela es va classificar 21º en la categoria Elit.

Diumenge a les Virtuts (Villena) se celebrava la Clàssica Cursa del Pavo en què els corredors R. García Pedrosa, Xexo García, Xavi Sellés i Cayetano Bertomeu van estar molt actius en la cursa, que un any més va transcórrer a un ritme frenètic i amb arribada a l'esprint.

En l'Olleria es celebrava la II Marxa Cicloturista de l'Olleria la qual va estar present el nostre corredor Juanjo Penadés.