Els atletes del Baleària Diànium, subcampions autonòmics a la competició per equips Sub14

16 de febrer de 2022 - 11: 32

El Club d'Atletisme Baleària Diànium està enhorabona. Les competicions del cap de setmana passat van deixar bons resultats en tots els campionats celebrats entre dissabte i diumenge. Entre ells, destaca l'equip masculí que va participar al Campionat Autonòmic per equips Sub14 de Pista Coberta, el qual va quedar en segona posició.

Tot això, després d'haver-se classificat per a la competició on només tenien cabuda els 12 millors equips de la Comunitat. Per la seua banda, a la mateixa prova, l'equip femení va quedar finalment a la 10a posició.

En el Campionat Autonòmic Sub23 de Pista Coberta a València va destacar l'atleta Joan Pérez Pons, el qual va guanyar la semifinal de 60m tanques. Tot i això, durant la final, una caiguda en una de les tanques li va impedir acabar amb èxit la carrera,

De la tercera competició, el Campionat Autonòmic Sub18, va despuntar Damià Puigcerver, campió a la prova de 200m i subcampió a la de 60m. Els altres dos atletes que van aconseguir pujar al podi van ser Pablo Negre Smedema i Sofia Martínez Bertomeu.

Finalment, al Campionat Provincial Escolar de Cross a Alcoi, Evangelina Ippolitova i Joan Buigues Garcia van ser campions a la cursa Sub12 fem i Sub14 masc, Respectivament.