Els atletes de Franc Beneyto brillar amb llum pròpia en els 10 km de València

16 de gener de 2013 - 00: 05

Juanra Pous va aconseguir la seua millor marca personal de la temporada 31: 28 que és a més "mínima" per participar en el campionat d'Espanya Absolut de la distància. Juanra va aconseguir el 12º lloc de la general i ser el tercer espanyol entre més de 7.500 arribats a meta.

En aquesta mateixa cursa José Miguel Avellà aconseguia el segon lloc en la categoria de cadira de rodes, detenint el crono en només 42'00 "i és que Jose està acostumant al seu club a grans jornades de running. Es mostrava súper feliç i ja està amb l'escopeta carregada per enfrontar-se diumenge a la mitja marató de Santa Pola.

I no només ells dos van triomfar a la caital del Túria doncs Miguel Murillo s'encarregava de trencar per primera vegada la barrera dels 40: 00, deixant-la en 39: 36, un objectiu que perseguia ja des de fa uns mesos i que ha aconseguit gràcies a seua constància i determinació.

En l'apartat femení les noies no van voler ser menys i així María Ruiz es va venir amb un nou rècord sota el braç a aturar els dígits en els 39 minuts exactes, demostrant que aquest 2.013 ho comença a pla guerrera i que qualsevol crono és possible.

Jenna Rosat tornava a la competició després de diversos anys absent i no ho va poder fer millor doncs va creuar la línia de meta en 47: 46. El temps dirà el que és capaç de fer la nostra jove esportesta que al seu dia va arribar a disputar campionats d'Espanya en categoria menors.

Juanra Pous costat del seu entrenador, Franc Beneyto.

Un altre èxit per a Beneyto va ser que el seu atleta, Nasio Cardona, de Xàbia va sumar una nova victòria en l'ascensió a l'Monduver. Nasio que ja sap el que és arribar primer a la part alta de la muntanya més alta de la Safor va tindre un passeig triomfal doncs va revalidar la victòria avantatjant en 3'05 "a el segon classificat de la general.