Pluja de gols en el triomf de la Mar Dénia sobre el Pallejà FS (9-6)

13 de gener de 2020 - 10: 34

Els aficionats que van acudir al pavelló Joan Fuster van gaudir de la victòria de l'CFS Mar Dénia davant el Pallejà FS, per 9 a 6. L'essència de l'gol va estar present en aquest partit on els locals van jugar amb certa intermitència, el que va permetre als catalans no llançar la tovallola.

En l'arrencada de l'xoc, els deniers van ser superiors al seu rival i van aconseguir posar-se amb avantatge en el marcador gràcies als gols de Juanjo i David Jaén, En els minuts 4 i 11 respectivament. Després hi va haver alguns minuts de relaxació local que va ser aprofitada pels visitants per empatar el partit en el minut 14.

Després de l'empat a dos, hi va haver reacció denier i, a la recta final de la primera meitat, va tornar a agafar les regnes del joc i marcador. Juanjo al minut 17, Curro al 19 i David Jaén al minut 20 van fer que s'arribés al descans amb un notable avantatge per a l'equip de la Marina Alta (5-2).

A la segona meitat el guió de el partit va ser idèntic, ja que els deniers van marcar el seu sisè gol al primer minut, obra de Curro. Poc va durar l'alegria, ja que dos minuts més tard el Pallejà va escurçar les diferències. Es va entrar en una dinàmica de partit on hi va haver intercanvi de cops.

Al minut 30, el local Nico va posar el 7 a 3. Les coses se li van complicar a l'Pallejà ja que es va col·locar amb la seua cinquena falta, perdent per 4 gols i encara restaven 10 minuts per al final. Tanmateix, i arriscant jugant amb porter jugador, va aconseguir marcar dos gols amb els que van tornar a entrar al partit a l'situar-se amb 7 a 5.

A falta de quatre minuts va arribar el segon doble penal favorable als deniers, el primer el va aturar el porter visitant. En aquesta ocasió David el va llançar ras i va anotar el 8 a 5. Un regal defensiu dels locals va permetre a l'equip visitant anotar en l'últim minut el seu sisè gol. Sobre la botzina final, Migue va anotar el definitiu 9 a 6 amb què va acabar el xoc.

Tres punts importants per als nois que dirigeix ​​Jordi Duran que veuen com, a poc a poc, els seus lesionats continuen recuperant-se i ara estan pendents de la possible incorporació d'Álex Pla, que cobriria la baixa de l'lesionats Edu Romany.