Laurence Rastell, de el club Dénia Corre, tercera en Veterana B en una competició de la Copa d'Espanya de vertical

15 de setembre de 2021 - 11: 52

L'atleta Laurence Rastell, de el club Dénia Corre, va quedar tercera en la categoria Veterana B en una competició dins de la Copa d'Espanya de vertical. La cursa es va celebrar l'últim cap de setmana d'agost a Castro Valnera, Cantàbria. Aquesta prova va consistir en recórrer quatre quilòmetres en una ascensió de 1 000 metres de desnivell positiu acumulat. L'atleta ho va aconseguir amb un temps de 1:24:21.

D'altra banda, en la Volta a Peu de Miramar van participar alguns representants de el club el passat 4 de setembre. Aquells que van recórrer els vuit quilòmetres de la cursa van ser Youssef Ahatach (0:27:20), Carlos Sánchez (0:31:13), Martí Sifre (0:33:17), Christina Mallet (0:35:23) i Mila Ortega (0:41:09).

També el mateix dia, però a la localitat aragonesa de Benasc, Mariona Valor va competir als 26 quilòmetres de recorregut pels Pirineus. El seu temps va ser de 4:06:00.

Finalment, a la Pujada a la Font Roja el passat diumenge 12 de setembre, Carlos Sánchez, amb un temps de 0:43:08, i Martí Sifre, amb 0:47:57, van participar en la competició. D'aquesta manera, els membres més actius de el club Dénia Corre van fer els 8,5 quilòmetres a Alcoi.