Les Veteranes de l'CT Dénia van caure a la final autonòmica davant l'Sporteng Valenciana

07 de febrer de 2020 - 12: 28

Les jugadores de l'equip de veteranes +35 A no van poder guanyar a la final autonòmica de Veteranes per a majors de 35 anys a l'caure en la gran final davant el conjunt de l'Sporteng València.

L'eliminatòria va ser molt igualada, amb triomf final per a l'equip de la capital de l'Túria, per 2 a 3. Els partits individuals van repartir triomfs per a cada formació.

Elsa Bordehore va guanyar a MªTeresa Tamarit per 3/6 7/5 i 10/8, Maria Attard va guanyar a Ana Tirado per 6/4 i 6/1, Heike Schrader va caure contra Carme Mínguez per 6/1 i 6/4, i Cristina Romany no va poder contra Lola Ferrer caient per 2/6 i 0/6.

Després de l'empat a 2 es va decidir en el dobles en què Elsa i Heike no van poder contra MªTeresa i Carmen, caient per 2/6 i 3/6.

D'altra banda, el diumenge es va disputar a les instal·lacions de l' Club Tennis Dénia el "Torneig UPT", en què els jugadors de club van obtindre molt bons resultats.

Carla Millarengo, Nadia Kocsis, Mathys Menú, Carlos Espinosa, Hugo Menú, Angela Contrí, Marc Martín-Albo i Neus Rams es van proclamar campions de grup, després de disputar tots grans partits.

Hi va haver un gran ambient durant tot el dia i els assistents van poder més provar i gaudir de l'àmplia gamma de raquetes Snauwaert.