Les restriccions passen factura a un Mar Dénia obligat a grans matinades per als desplaçaments

02 de març de 2021 - 11: 08

Es semblava per al CFS Mar Dénia un dur desplaçament a el camp de l'Penya Esplugues, no només per l'esporteu a punt d'acabar la primera fase de la competició, sinó donat el dur handicap de el conjunt deniera respecte als desplaçaments i la distància amb la resta de conjunts.

El club local fixava el partit en diumenge a les 13.00 hores, amb la qual cosa obligava a la Mar Dénia, donada la situació actual en matèria d'allotjament i mobilitat, a pegar-se la matinada per poder disputar el partit.

Amb el tècnic Javi Arnau a la grada, com a conseqüència de la dura sanció de tres partits per una protesta en el partit de Manresa, els jugadors van saltar a la pista mancats de concentració i en la primera jugada arribava el 1-0. Els jugadors deniers no acabaven de trobar el seu lloc i, al minut 3, arribava el 2-0 i, un minut després, el 3-0.

Havien transcorregut quatre minuts i el Mar Dénia ja comptava amb un desavantatge de tres gols. Esteban Novoa, parava el partit amb un temps mort, per intentar corregir la situació i els jugadors deniers semblava que entraven en el partit, i més quan en el minut 9 Omar aconseguia anotar el 3-1. Però no era el dia, i un minut després Juanjo feia en pròpia porta el 4-1. Al minut 11 arribava el 5-1 amb el qual s'arribava a la mitja part.

Després de la eixida de vestidors, el Mar Dénia va començar amb un altre aire la segona part, però va ser un miratge ja que en el minut 23 arribava el 6-1 i el 7-1. El conjunt local portava una marxa diferent i el quadre denier no trobava el seu joc i poc a poc es sortia de el partit que començava a ser molt travat, amb decisions arbitrals difícils d'entendre.

Al minut 25 arribava el 8-1 i dos minuts després el 9-1. El Mar Dénia posava en pista porter jugador, més per canviar la dinàmica de el partit que pensant en la remuntada, però no sortia res. Al minut 32, Toni Tent feia el 9-2 de tir exterior i en el 38 els locals anotaven el 10-2 definitiu.

En resum, mal partit de l'CFS Mar Dénia, a què només li queda pensar en els dos que resten per a la finalització de la primera fase i en aconseguir els màxims punts possibles de cara a la segona fase.

La propera jornada, el CFS Mar Dénia viatjarà fins a la localitat de Sogorb on disputarà el partit corresponent a la 17a jornada, dissabte a les 12.00 hores.