Les joves promeses del Club Tennis Dénia seguixen collint triomfs

26 d'agost de 2015 - 00: 00

Els jugadors del Club Tennis Dénia seguixen collint triomfs tal com va quedar reflectit en el Torneig Tecnifibre disputat a les pistes del Club Tennis Bellreguard. La deniera, Inés Rodríguez ha estat campiona infantil guanyant a la final a la cap de sèrie 2 del torneig, Paula García, per un còmode 6 / 1 6 / 1.

Inés Rodríguez i Miguel Molines a Bellreguard

En aquest mateix torneig, Miguel Molines va ser finalista aleví després de perdre a la final contra el cap de sèrie 1 del torneig, Pau Gregori, per 1 / 6 3 / 6. La benjamí keoni Puig va ser una altra finalista en la seua categoria tot i que va caure en la final davant Gleb Vasilyev, per 3 / 5 0 / 4.

Triomf de Silvia Bordes a Nules

Silvia Bordes, Jugadora de l'escola de competició, ha estat campiona absoluta femenina del "XXIII Trofeu Sant Bartomeu de Tennis", Celebrat a Nules. La deniera va guanyar en semifinals a la cap de sèrie 1, Alicia Herrero, 7 / 5 6 / 1, ia la final va guanyar a la cap de sèrie 4, Laura Pellicer per 7 / 6 7 / 6.

Silvia Bordes amb el trofeu guanyat a Nules

Torneig nocturn de dobles al Club Tennis Dénia

Dissabte a la nit es va celebrar el "IX Torneig Nocturn de dobles" a les instal·lacions del Club Tennis Dénia, On tots els socis participants van gaudir d'una fantàstica vetllada. Els campions d'aquesta edició van ser Derek Petken Jr. i Ana Salvador que van guanyar a la final a Heike Schrader i Jose Ramón Bartomeu.