Les noies de l'EM FB Dénia seguixen amb la seua bona ratxa

12 de febrer de 2020 - 11: 25

L'equip femení de l'EM FB Dénia seguix amb la seua bona ratxa i van vèncer a l'Bonavista per 6 a 1. Un triomf que permet a les denieres seguir en posicions de privilegi, ocupant actualment el quart lloc amb 10 punts a la 2a fase cadet Valenta Alacant , a tres punts de l'líder Elx CF.

El FB Dénia femení va eixir fort i es va avançar al marcador al minut 9, amb un gol d'Henar que, amb un control orientat al mig camp i velocitat en conducció, va deixar la seua defensora enrere i va aconseguir batre al pal curt a la portera.

Al minut 24 va arribar el segon gol deniera. Després d'un córner que va treure la Mireia i tret d'Henar, la parada i següent rebuig de la portera ho va aprofitar Llácer. A la mitja hora Marta va anotar el 3 a 0 d'un superb cop de cap, després d'un servei de córner.

A punt de finalitzar la primera part, el Bonavista va marcar el seu únic gol de el partit, per mediació de Candela. Les jugadors van marxar a la mitja part amb un clar marcador per a les deniers, de 3 a 1.

A la segona meitat, el Bonavista va intentar ficar-se al partit, però va ser l'equip de la Marina Alta el que va marcar el 4 a 1 als tres minuts. La seua autora va ser Marta, un altre cop, després de treure un córner. Sense deixar que el seu rival aixequés cap, al minut 51 Mireya va llançar una falta lateral, col·locant la pilota per l'escaire. Aquest cinquè gol va ser molt aplaudit.

Les visitants van intentar retallar les diferències, però les bones intervencions de Laura va impedir amb les seues aturades que els gols van arribar. Libby va tancar el compte golejador de les locals al minut 72, a l'aprofitar una bona assistència de Henar.

El Dénia femení va disposar de més oportunitats, una clara ocasió d'Anita i un tret d'Irene, però a la fi el resultat ja no es va moure i l'equip dianense va vèncer en un gran partit per 6 a 1 davant el Bonavista.