Les alevins de l'EM Dénia 2001 van començar la fase Preferent guanyant a Alfàs (27-28)

05 de març de 2013 - 00: 01

Les nenes de l'equip Aleví de l'EM. Dénia 2001 no van poder començar millor la segona fase de l'campionat Preferent. Van aconseguir gràcies a un triple de Rita la victòria al pavelló "Pau Gasol" de Alfàs de l'Pí (27-28).

El xoc va resultar molt igualat, amb un domini de les nenes del Alfàs en el primer quart amb un clar 7 a 2. Amb el pas dels minuts, les deniers van anar entrant en joc. El segon quart va acabar amb 11 a 7.

En el tercer quart, les forces es van anivellar molt més, ja que acabo amb un parcial de 0 a 6 que va deixar el marcador en 11 a 13 per al Dénia. El Alfàs es va tornar a ficar en el partit amb un parcial de 6 a 2, deixant l'empat a 17 en finalitzar el quart temps.

Els dos últims quarts del matx no van ser aptes per a cors febles. En el cinquè, de nou domini deniera quedant al final del mateix, el 21 a 25 al marcador.

L'últim quart va ser superb, amb molta lluita, igualtat i sobretot ganes de voler guanyar el partit. La igualtat va ser màxima, no es va deixar de lluitar una pilota per part dels dos conjunts.

A falta de 30 segons la puntuació d'27 a 25 va fer pensar a les noies del Alfàs que la victòria cauria del seu costat, però restava un atac. La pilota després de moure'l en atac, va arribar a la deniera Aihoa qui va llançar un triple que no va entrar. La seua companya, Ainara molt atenta, va recollir el rebot, sofrint falta personal. El Alfàs no tenia bonus pel que es va treure de fons. La pilota li va arribar a Rita que a falta d'2 segons, va llançar un triple que va entrar.

No hi va haver temps per més i el 27 a 28 va quedar reflectit en el marcador, amb la consegüent alegria de tota la banqueta deniera, al qual es va sumar l'alegria de tots els pares que s'havien donat cita al pavelló Pau Gasol.

Pel Dénia van jugar: Ainhoa, Anna, Ainara, Arantxa, Angie, Carla, Natalia, Rita, Claudia i Maria

La setmana que derbi local, EMB Dénia 2001 jugarà contra el CD Paidos Dénia.