Laboriós triomf del CFS Mar Dénia davant un bon equip com és el Racing Novelda (5-4)

10 de novembre de 2018 - 22: 37

Va caldre esperar fins a l'últim segon per veure guanyar el CFS Mar Dénia, a un bon equip com és el Racing Novelda, al que va vèncer per 5 a 4. Va ser un laboriós triomf ja que els deniers van jugar una bona primera meitat, però van baixar el seu ritme en la segona i el partit se'ls va complicar molt.

Gran entrada al pavelló

Un cop més cal destacar la gran entrada que va registrar el pavelló municipal de Dénia, amb un públic que va patir per veure guanyar el seu equip, però que va saber premiar amb una eixordadora ovació el lliurament i lluita dels seus jugadors. L'afició que va estar amb l'equip en els minuts més complicats va reconèixer que en aquesta ocasió els seus jugadors no van estar al seu nivell habitual.

Un públic al qual se li nota molt fet, ja que no va caure en la provocació d'un dels jugadors visitants que quan va empatar el partit a quatre i restava minut i mig es va encarar amb la graderia a la qual comandament callar. Quan va anotar en l'últim segon el gol l'equip local, els seguidors li van cridar "ximple, ximple".

Bon inici de trobada

El partit va començar amb domini clar dels homes que dirigeix ​​Òscar Garcia, que van moure amb criteri la pilota i ells no van parar de fer diagonals per descol·locar la defensa rival. Els visitants buscant sorprendre un Roque que va tindre una gran actuació el porter local.

Era el minut 7 quan, Toni Tent va anotar el 1 a 0 i semblava que tenien el partit controlat, però tres minuts després, Navarro va batre Roc col·locant l'empat a un. Tot i el domini local, els novelders van posar a prova en diverses ocasions al porter local. La seua intensitat va ser total ia falta de 9 minuts per al final van cometre la cinquena falta.

Al minut 13 va arribar la sisena falta visitants i el consegüent doble penal, el llançament d'Álex Pla ho va rebutjar el porter novelder el rebuig va arribar a Edu Romany que va anotar el 2 a 1. Un minut després de nou Edu Romany va batre la porteria visitant després de rebre una gran assistència de Juanjo. Els locals van jugar els seus millors minuts encara que no van encertar a l'hora de la rematada final.

Al minut 16, va arribar un llançament del porter visitant Sant Roc que va sorprendre el porter local Roque sent el 3 a 2. Van reaccionar bé els deniers que van seguir manant en el joc i en minut 18 Robert molt escorat comandament una vaselina que va batre el porter Sant Roc. Un gran gol que va alçar el públic dels seus seients. Amb el 4 a 2 es va arribar al descans.

Els locals van baixar el ritme

A la segona meitat els nois d'Òscar Garcia van eixir bastant relaxats i això ho van pagar car en el primer minut van encaixar el tercer gol, obra d'Adrián. Aquest gol va descontrolar als deniers que no van trobar la manera de trencar la defensa rival.

Els visitants van forçar la màquina en veure que el seu rival flaquejava i això els va portar a cometre errors greus. Dos dels seus jugadors; Adrián i Collado van ser expulsats per doble groga. Els deniers que van estar molt espessos no van aprofitar els quatre minuts de superioritat que van tindre per marcar.

Amb total entrega i sense donar una pilota per perduda, els novelders van seguir atacant la porteria fent que Roque fos un dels destacats del partit. El seu premi va ser el gol de l'empat que va marcar, Joan Carles a falta de poc més d'un minut i mig per al final. El jugador no va estar afortunat en la forma de celebrar aquest gol.

El tècnic local, Òscar Garcia va ordenar als seus jugar amb porter jugador l'últim minut i després d'una sèrie de rebutjos, Curro a falta d'un segon va aconseguir el cinquè gol deniera que val tres punts. El resultat final va ser de 5 a 4 que permet a l'CFS Mar Dénia seguir liderant la classificació junt el Ye Faki FS, tots dos seguixen invictes després de la quarta jornada disputada