La victòria del CFS Mar Dénia davant el CFS S&C Publicidad Aspe li referma una bona posició a la taula

22 de febrer de 2022 - 12: 43

Difícil compromís per al quadre denier que rebia la visita del conjunt aspensi, el qual es presentava amb la marca de vuit partits consecutius sense conèixer la derrota. Però el conjunt local no es va deixar acovardir i va saltar a la pista convençut de les seues possibilitats.

Des del xiulet inicial, tots dos conjunts van posar ràpidament a prova els porters rivals, amb múltiples ocasions a les dues porteries i encara que va ser el Mar Dénia qui va disposar de més ocasions va ser l'Aspe qui al minut 7 obria el marcador posant el 0-1.

Dur cop que no va canviar gens la mentalitat del conjunt denier que no va parar al seu esforç i al minut 12 era
Jose Martí qui anotava l'1-1 i un minut després Luis Llinares de tir exterior anotava el 2-1 que materialitzava la remuntada i amb què s'arribava al descans del partit.

La segona part va continuar en la mateixa línia i tots dos conjunts exercien una forta pressió per tot el camp per evitar el control de la pilota per part del rival.

I igual que a la primera part, va ser l'Aspe qui al minut 24 marcava tornant a igualar el marcador amb el resultat de 2-2. Les ocasions seguien ocasionant-se en les dues porteries, però el Mar Dénia aconseguia a poc a poc aconseguir el control de la pilota i arribava amb més perill davant la porteria rival i fruit d'aquesta pressió Nico Marí anotava al minut 27 el 3-2 i quatre minuts després tornava a marcar posant el 4-2 al marcador.

El CFS Mar Dénia vivia els millors minuts. El tècnic visitant arriscava i posava a pista porter jugador per intentar canviar la dinàmica i degastar més un Mar Dénia que ahir per lesions i sancions només comptava amb dos porters i vuit jugadors de camp. Però van saber patir i defensar el resultat i encara que al minut 36 arribava el 4-3, el marcador ja no es mouria més i el quadro denier aconseguia una gran victòria, mal encaixada pel quadro tècnic rival que es va passar el partit protestant i fent indicacions a la parella arbitral sobre l'actuació i la col·locació del públic.

La propera jornada, el CFS Mar Dénia viatjarà fins a la localitat d'Elx per enfrontar-se al líder en solitari de la competició, un Irefrank Elx amb un únic partit perdut hui dia, que serà difícil de batre, però en què igual que sempre es lluitarà fins al final. El partit es disputarà el proper dissabte 26/02/2022 a les 17:30 hores al Pavelló de la Foia d'Elx (Alacant).