La veterana Lili Riva va conquerir tres medalles en el Campionat d'Espanya

28 de juny de 2017 - 10: 00

La pista d'atletisme d'Elx va ser testimoni de l'assoliment de tres medalles per part de l'atleta, lili Riva, Del Club Atletisme Baleària Dianium, al Campionat d'Espanya de Veterans. Rivas va aconseguir un or i dos bronzes que la van deixar molt satisfeta amb la seua actuació. La representació del club denier en aquesta cita va ser de cinc atletes.

Lili Rivas Arias, va aconseguir ser tercera en les dues proves en les que va prendre part a nivell individual. En els 80 metres tanques dins de la seua categoria F40 va ser la tercera a creuar la línia d'arribada. La seua marca va ser de 14.67. A la cursa dels 400 metres tanques va repetir lloc, amb un registre de 1: 12.59.

A més d'aquestes dues medalles, Lili Rivas, va aconseguir una d'or, com a component de l'relleu de l'4X100 F40, de l'Club Platges de Castelló. Junt a les seues companyes, Olga Lamelas, Raquel Escorihuela i Silvia Marty. S'ha de dir que Lili va participar amb l'equip castellonenc a l'ésser el Club Atletisme Baleària Dianium, un club filial.

Per la seua banda, Sebastià Moratalla, va participar en tres proves en la categoria M50, sent quart en llançament de javelina, amb una millor marca de 40.86. En el concurs de llançament de pes va ser desè un millor tir de 9,86 i en llançament de disc on també va ser desè un llançament de 30.70.

Una de les debutants en aquesta cita nacional va ser la migfondista, Mila Ortega que va participar en la cursa dels 5.000 metres. Ortega va acabar vuitena en la categoria F45 amb un registre de 21.08.15, millorant en 18 segons la seua millor marca personal.

José Lozano Moya, va participar en tres proves dins de la categoria M45, ho va fer amb un fort dolor a la cama per culpa d'una lesió. Va millorar la seua marca personal en els 200 metres amb un temps de 36.63, sent el cinquè en la seua sèrie. A la cursa dels 100 metres va ser cinquè en la seua sèrie amb un registre de 13.12. A la prova dels 400 metres va acabar a la 16ª posició amb un temps de 1: 00.26.