La UE. Gandia trenca la bona ratxa del CD. Dénia (0-3)

22 de febrer de 2015 - 20: 15

Després d'estar catorze jornades sense perdre, la UE. Gandia trenca la bona ratxa del CD. Dénia, A l'imposar-se per 0 a 3 en el xoc que es va disputar al camp Diego Mena.

Panucci llançant un cop franc

De eixida, el tècnic gandià, Diego Miñana suc molt bé les seues peces, va taponar als dos mitjans centres deniers i això va produir un curt circuits a les files locals. Els visitants van afrontar el partit com una autèntica final i sobre el camp, la seua intensitat va superar clarament als deniers.

Mentre la UE. Gandia es va moure còmodament sobre el terreny de joc, als locals els va costar molt enllaçar jugades. Al minut 18, els visitants es van avançar al marcador amb un gol de Pérez que va resoldre molt bé una jugada d'atac.

Aquest tant deixo seriosament tocat als jugadors que dirigeix Jesús Moratal, Que no van reaccionar i es van veure superats clarament pels seus rivals en totes les pilotes dividits.

Al minut 23, Rubén va marcar el 0 a 2 sumint als visitants en una profunda depressió. El partit va anar avançant i els locals no van trobar la manera de sobrepassar el sistema defensiu que el seu rival va muntar. Al descans es va arribar amb el 0 a 2 al marcador.

Lluita en un servei de córner

Al començament de la segona meitat, Moratal va deixar a la caseta a Ferran ia Josep, donant entrada a Ayoce i Àngel. Els canvis no van millorar el joc de l'equip groguet, ja que el sistema de joc va ser el mateix. Excés de pilotes llargues i frontals que van beneficiar el joc defensiu del seu rival.

Amb un marcador tan advers, Moratal va prendre riscos, va treure del camp al lateral Gayà i va posar en joc a Faye. El davanter denier està lluny del seu millor estat de forma i tampoc va aportar molt.

Els visitants van poder augmentar el marcador en una rematada de Joan que es va estavellar al travesser. Els jugadors deniers amb més cor que amb cap van buscar el gol que els poguera ficar en la trobada, però no van estar encertats en les poques ocasions de gol que van crear.

A la recta final del xoc i amb el partit totalment decidit, la UE. Gandia va tindre el tercer en les botes de Forès però Maxi va estar molt encertat i va saber guanyar el mà a mà. En el temps d'afegit, va arribar el 0 a 3 en marcar Dani de cap, deixant al públic en una total desolació.

Onze del Dénia davant el Gandia

Fitxa Tècnica

CD. Dénia: Maxi, Cardona, Álex (Carlos Ribes 70'), Paco, Ferran (Ayoce 46'), Elías, Josep (Àngel 46'), Gervasio, Mono, Panucci i Michael (Faye 59').

UE. Gandia: Toni, Carlos, Pomar, Fores (José Manuel 90'), Torres (Turbi 88'), Pérez (Bruno 91'), Iván, Sergio (Dani 82'), Rubén, Joan i Muñoz.

gols: 0-1 Pérez Mto. 18, 0-2 Rubén Mto. 23 i Dani Mto. 90.

àrbitre; Moreno Soler, va amonestar amb cartolina groga als locals, Ferran i Faye i als visitants, Muñoz i Joan per dues ocasions pel que va ser expulsat en el minut 84.