La parella Sergio Alba-Nacho Peinado va ser la guanyadora en 1ª categoria de l' 'III Open Pàdel CSBas 18'

10 de maig de 2018 - 06: 55

La parella guanyadora en la Primera categoria del "III Open Pàdel CSBas 18" va ser la formada per Sergio Alba i Nacho Peinado, que es va imposar en una emocionant final a la formada per Javier Serer i Isaac Utrilla.

En aquesta competició celebrada a les instal·lacions del Club Tennis Dénia van ser 45 les parelles participants. Hi va haver una fase de grups de les categories masculina, femenina i mixta.

En les fases finals el més destacat a més del nivell de joc de cada partida va ser la gran quantitat d'espectadors que van gaudir veient punts molt espectaculars. Durant les finals en cadascuna de les categories l'emoció va pujar molts enters i tant jugadors com a públic van gaudir molt.

Continuïtat del torneig assegurada

Gràcies a la col·laboració del Club de Tennis Dénia, Coca-Cola, Heineken, BMW Fersan, Immobiliària Bartomeu Bas, Mr. Fisher entre d'altres patrocinadors es van repartir 500 en metàl·lic per als campions de primera masculina i més de 1.500 € en premis per als finalistes i es va realitzar un magnífic sorteig de regals per als participants.

L'empreses organitzadora CSBas i el Club Tennis Dénia han confirmat que gràcies a la gran afluència de jugadors i espectadors, per al proper any es pretén realitzar una nova edició de l'Open, afegint que el torneig comptarà amb un major nombre de categories i molts més premis per als participants i finalistes del torneig.