La lliga de futbol arrenca amb el gran derbi comarcal que es converteix en la primera derrota de l'CD Dénia

19 d'octubre de 2020 - 13: 40

Torna el futbol i, enguany, amb magnificència amb el primer gran derbi a la jornada d'arrencada de la temporada. el CD Dénia i el CD Xàbia es van veure les cares en un disputat partit que es va dur a terme al camp Diego Mena.

Els de Dénia van entrar al camp superiors a l'equip visitant, aconseguint un ràpid gol, obra de Carlos Ribes, Al minut 14 de la trobada. No obstant això, la lesió de Faye poc després va donar un tomb per complet a el joc dels locals, que va quedar plasmat en el marcat amb el gol de l'CD Xàbia, de Guerrero, marcant a porta buida. Això va suposar el 1-1.

Després del descans, novament Guerrero es va presentar prop de la meta local, cedint el belar al seu company Álvaro el qual va convertir en el 1-2. L'estat d'ànim de l'CD Dénia es va esfondrar, el qual va seguir empitjorant poc després amb el 1-3, obra de Diego.

Malgrat que els deniers van tornar a el joc en la recta final, aconseguint Panem sumar un gol per al seu equip, no van aconseguir remuntar la primera trobada de la temporada, que va finalitzar amb un 2-3 al marcador per als de Xàbia.