La injustícia dels penals trenca el somni del CD Dénia a Vilamarxant

03 de juny de 2018 - 07: 57

El futbol moltes vegades depara moments tristos com els viscut al camp "germans Albiol", On els prop de 70 aficionats deniers van passar de l'eufòria per igualar l'eliminatòria a la tristesa i en molts casos plors en caure a la tanda de penals. el CD Dénia va fer el més difícil igualar l'eliminatòria i en tot just dos minuts i just quan ningú ho esperava. Al minut 91 va marcar Ferrán i al minut 93 els va fer Cristian.

Després va arribar la ruleta que suposa la tanda de penals, on els locals van estar molt encertats, van anotar els cinc que van llançar. Al CD Dénia, el primer llançat per Paco es va estavellar al pal. Després van marcar Luis Domenech, Ferran i César.

Gran arrencada de l'equip dianense

L'arrencada de la trobada de l'equip dirigit per Juan Carlos Signes va ser espectacular, des del xiulet inicial es va apoderar de la pilota i va tancar als locals en la seua pròpia àrea. La primera ocasió visitant va ser amb un xut de Luis Domenech que va posar a prova el porter local, Crespo.

Al minut 23 de nou Luis Domenech va llançar un fort xut que va ser rebutjat pel Crespo, Renzo no va arribar per molt poc a la pilota. Els deniers van seguir jugant tota l'estona en camp contrari i tant Panucci, Javi com Luis Domenech ho van intentar però les seues rematades no van trobar porteria.

En tota la primera meitat, el CF Vilamarxant tot just trepitjar l'àrea de la meta defensada per un Tonet que va ser un mer espectador. Al descans es va arribar amb el marcador inicial.

Va seguir manant el CD Dénia

A la segona meitat, el guió del partit va seguir sent el mateix, domini total del CD Dénia, que va prémer l'accelerador i en el minut 54, primer Renzo va rematar a la fusta i el rebuig li va arribar a Paco qui va llançar un míssil que es va estavellar al travesser.

El tècnic local, Manu Micó, veient que el seu equip s'enfonsava en la seua pròpia àrea opto per refrescar l'equip traient a homes de contenció. Passada la mitja hora, el joc es va anivellar, però en els últims deu minuts del xoc, el CD Dénia va tornar a bolcar-se sobre l'àrea local a la recerca del gol.

Malgrat l'empenta dels visitants el gol no arribava i es va entrar en els minuts de prolongació. En una pilota bombejada sobre l'àrea local, Ferran va caçar la pilota a l'àrea xicoteta va anotar el 0 a 1. Semblava que això s'acabaria aquí, però un minut i mig després, una altra pilota aèria sobre el marc de Crespo que no va blocar la pilota en una rematada d'un davanter deniera i Cristian va ficar el peu anotant el 0 a 2 que igualava l'eliminatòria.

Pròrroga dominada pels visitants

Amb la moral pels núvols després d'haver fet el més complicat, el CD Dénia va afrontar la primera part de la pròrroga. Alguns jugadors deniers amb problemes físics per l'enorme esforç realitzat. Al minut 8 en un servei de córner, Cristian va rematar picant la pilota que després de colpejar a terra va eixir per dalt del travesser. Els locals amb prou feines van inquietar la meta de Tonet acusant la possibilitat de perdre una eliminatòria que tenien guanyada.

Els últims quinze minuts del joc van estar marcats per l'enorme esforç realitzat per tots els protagonistes. Va prémer més el conjunt local davant un rival que va saber defensar-se amb ungles i dents, fins que l'àrbitre va assenyalar el final.

Paco va llançar el primer penal al pal

Va començar la tanda de penals llançant l'equip local, Jorge Guzmán, va anotar. Va arribar el torn del CD Dénia, Paco va ajustar tant el seu tir ras que es va estavellar a la base del pal, sortint l'esfèrica fora. El següent a llançar pels locals va ser, David Ruiz que va marcar. Luis Domenech va anotar pel CD Dénia, Richi Moreno per als valencians, Ferran per als visitants, Peralta per als locals, César per als deniers i Jabu va anotar el definitiu gol que li va donar l'eliminatòria al CF Vilamarxant que haurà de jugar davant el CF Riba-roja que va eliminar a la UD Castellonenca.

Els jugadors del CD Dénia van caure amb honor en aquest partit, donant tot el que portaven dins i per això van eixir tot i el lògic disgust, amb la cara molt alta. No en va merèixer millor sort en un partit en què van fer tot per guanyar davant un rival molt garrepa en el seu joc.

Fitxa Tècnica

Vilamarxant CF: Crespo, Rallo, Llorens, Javi García, Mateos, Richi Moreno, Pablo Vidal, Guzmán, Adri (Ruíz 90 '), Sánchez (Peralta 73') i De la Cal (Jabu 57 ').

CD Dénia: Tonet, Gomis (Paco 64 '), Keko, Ferran, Cristian, Javi, Álex Gayà (Molina 50'), Renzo (Carlos Ribes 94 '), Luis Doménech, Sergio Poveda (César 76') i Panucci.

gols: 0-1 Ferran (91 ') 0-2 Cristian (93').

penals: Guzmán gol (1-0), Paco al pal (1-0), Ruíz gol (2-0), Luis Doménech gol (2-1), Richi Moreno gol (3-1), Ferran gol (3-2) , Peralta gol (4-2), César gol (4-3) i Jabu gol (5-3)

Àrbitre: Sales Alarcón va amonestar als locals Llorens, Crespo, Peralta i als visitants Gomis, Sergio Poveda, Keko i Luis Doménech.