L'Escola de Bàsquet Dénia arriba a l'aturada nadalenca en clara línia ascendent

22 de desembre de 2020 - 16: 57

Durant aquesta dates nadalenques, l'activitat esporteva realitza una aturada pel que fa a les competicions. En el cas de l' Dénia Bàsquet Club, els equips de la seua escola han mostrat un gran potencial en aquesta primera part de Lliga.

En l'última jornada, el aleví masculí nivell 3 jugar a Gandia i va guanyar el partit per 15-57. El partit es va disputar en una pista de reduïdes dimensions el que va fer que els deniers no pogueren desenvolupar el joc ràpid i fluid que tant agrada posar en pràctica.

L'equip de Dénia, però, va saber ordenar-se en els atacs posicionals i va acabar trobant la manera d'anotar, a l'saber generar espais i avantatges per on sumar punts.

La intensa defensa que van posar en pràctica va ser determinant per acabar de superar als locals, donant-nos a la segona part l'avantatge suficient per assegurar la victòria.

El infantil femení nivell 3 va disputar la trobada de l'última jornada a casa i va obtindre la victòria amb un marcador de 52-27 contra el EEM del Verger. Les noies es van enfrontar a el líder invicte de la competició, davant el qual van eixir molt motivades i disposades a competir. Des de l'inici l'excel·lent defensa de l'un contra un i la constant pressió sobre les línies de passada van permetre manar en el marcador.

A la segona part la pressió en camp contrari i les bones decisions en atac van servir per trencar el partit, augmentant gradualment l'avantatge fins fins i tot superar el bàsquet average particular, en un extraordinari partit de tot l'equip.

El infantil masculí nivell 2 també va vèncer a Gandia per 70-67. El UPB Gandia i DBC van repetir el mateix guió de el partit que van jugar a Dénia en la primera volta.

La trobada va estar en tot moment igualat, amb moments on semblava que els deniers podien desenganxar-se en el marcador i que van desaprofitar cometent errors puntuals que van impedir aconseguir-ho.

El partit es va resoldre com no podia ser d'una altra manera en un cara o creu. Els locals es van avançar i van obligar als visitants a un últim atac en el qual no van anotar el triple que hauria forçat la pròrroga.

Últim partit de l'any que deixa a aquest grup en una gran línia ascendent i positiva, sumant experiències i madurant en el joc.

El Infantil masculí nivell 1 va perdre al Horta (46-65). Aquest últim partit tant de l'any com de la primera fase d'aquest Nivell 1 autonòmic, competició que circula amb avançament a la resta de nivells per respectar el calendari FEB i enllaçar amb els Campionats d'Espanya de clubs que tant de bo aquest any siga possible organitzar.

L'equip continua mostrant la línia ascendent de les últimes setmanes. La millora en defensa, rebot i eixida de pressió ens dóna una consistència que fa que semblem un equip completament diferent a què va iniciar el curs.

D'aquesta manera es va poder competir de tu a tu. Els 40 minuts de la trobada davant els líders de el grup, un equip que va tancar el marcador a la mitja part en el partit d'anada. A falta de 6 minuts per finalitzar la trobada la distància era de només vuit punts, tenint els valencians que donar el millor de si mateixos per sentenciar el partit distanciant fins al xiulet final.

Bona dosi de confiança per als nois de cara a seguir progressant en el campionat preferent en la segona part de la temporada.

El Cadet Femení nivell 3 de l'DBC. Aquest equip va competir contra el CD Paidos sent el marcador 31-42, de manera que van perdre els deniers.

Ens va costar com a la primera volta a Joan Fuster davant aquest mateix rival, entrar en partit en la trobada amb el qual acomiadàvem 2020. Uns primers quarts amb poc ritme i moltes pèrdues de pilota es van reflectir en el marcador amb una baixa anotació per part de tots dos contendents.

A poc a poc vam anar millorant les nostres prestacions i superant a les locals, augmentant a força de cor una diferència que ens va assegurar una importantíssima victòria per estar a la part alta de la classificació.

Vam aconseguir posar en pràctica gran part de la feina que es ve incorporant a el grup en aquesta primera part de la temporada, i la veritat és que estem fent un salt de qualitat com a equip que ens permet arribar amb molt optimisme a aquesta aturada nadalenca.

Cadet Femení nivell 2: DBC 66-46 Terralfas. Les ràpides transicions defensa-atac van donar la solvència anotadora suficient com per distanciar-se de les rivals, tot i que seguim sense ser regulars al llarg de tots els períodes com en partits anteriors.

L'equip està treballant molt ferma per millorar el joc sense pilota i l'ocupació d'espais en els seus atacs posicionals i encara que és cada vegada més efectiu ha de seguir minimitzant errors en els seus tirs a prop de cistella. Això i l'augment de la intensitat defensiva ha de conduir a pujar el nivell en el joc col·lectiu i que puguen entrar amb bones sensacions en la segona fase de la temporada.

El cadet femení nivell 2: DBC 42-61 Cap Mar. Es tanca l'any 2020 enfrontant-se a les primeres classificades de el grup, equip que va tancar acta al partit disputat a Alacant en la primera volta.

Es va aconseguir estar sempre en partit competint en tot moment, a excepció de el tercer període amb cinc minuts que es van fer molt llargs en els quals van encaixar un parcial de 0-18 que va marcar les diferències ja fins a la conclusió del xoc.

Pas endavant malgrat tot per a l'equip que va aprendre en aquesta trobada una valuosa lliçó per seguir creixent durant el curs, a l'ésser conscients que poden estar a el millor nivell de la lliga si uneixen esforços i s'aconseguix ser més constants gràcies a la feina que es fa en els entrenaments dia a dia.