La deniera Llucia Sánchez campiona autonòmica de Javelina i subcampiona en llançament de pes

06 de juny de 2013 - 00: 00

L'atleta deniera, Llucia Sánchez Esteve de CA Platges de Castelló, es va proclamar Campió Autonòmica en llançament de javelina amb una marca de 39,36 metres i Subcampiona Autonòmica en llançament de Pes amb una marca de 11,78 metres. Aquest campionat autonòmic va tindre lloc a la pista d'atletisme de L`Alfás de l'Pí
Llucia Sánchez-Llitera Llovell

En aquesta mateixa cita, l'atleta del CA Baleària Dianium, Miguel Ángel Pizarro, va ser subcampió Promeses en la prova dels 400 metres llisos amb una marca de 53`76 ".
Miguel Angel Pizarro Autono.

Un altre atlea del Baleària, Sebastián Moratalla va ser subcampió en la prova del llançament de javelina amb un millor tir de 40.05. En aquesta mateixa cita, hi va haver més participació d'atletes d'aquest club; Vicente Aranda, va millorar marca en 100 metres amb un temps de 12`82 i en 200 metres amb un registre de 26`03. En aquesta mateixa prova, José Guillermo Ordines va realitzar, 24`89.

Port altra banda, l'atleta del Baleària Dianium, Patricia López, Va ser primera femenina a la prova del Trail de Font de la Figuera, una prova de 22.850 metres i un desnivell de 1.234 metres molt exigent i dura. La participació va ser de 302 atletes i el temps de la deniera va ser de 2 hores, 34 minuts i 41 segons.