La derrota de l'Dianense-Rte Mena davant el Racing Novelda li va costar perdre el liderat

08 de maig de 2018 - 07: 57

El pavelló municipal de Dénia va ser l'escenari d'una derrota del Dianense-Rte Mena davant el Racing Novelda per 1 a 5. Aquesta derrota ha provocat un canvi en el cap de la classificació, que ara ha passat a comandar l'equip de Novelda.

Els nervis van ser una de les claus per al desenvolupament de la trobada, ja que la pressió va poder amb el jove equip que dirigeix Luismi Bonet. Les derrotes de l'Elx Dream i del Sant Blai, donaven l'opció d'aconseguir l'ascens als deniers en cas de guanyar. Aquesta situació va provocar molta pressió a l'equip blavet.

L'afició va respondre i va omplir el pavelló prestant molt suport al seu equip. En l'arrencada de la trobada cap dels dos equip va ser capaç de controlar el joc. Amb el pas dels minuts, els visitants ben posicionats enrere, van començar a arribar amb cert perill sobre la meta defensada per Roc.

A falta de deu minuts per al descans Luismi Bonet va demanar temps mort per aclarir les idees i sobretot per tranquil·litzar els seus homes. El Racing Novelda començar a pressionar més amunt i això va ofegar la eixida de la pilota dels locals. Tres minuts després es va produir el debut en els locals de Juanjo López, jugador que va començar la temporada a la 2ª Divisió "B", a les files del Dénia Futsal.

Acabo la primera meitat sense que el marcador es mogués però amb estranyes sensacions per part dels locals.

El porter-jugador va sentenciar els locals

A la represa els deniers van eixir millor que el seu rival a la pista, controlant la possessió de pilota. Poc li va durar aquest control a l'equip de Bonet, ja que van ser els de Novelda els que van avisar amb un xut que es va estavellar a la fusta.

Al minut 34, es van avançar els visitants amb un gol de Ruiz qui al segon pal va enviar l'esfèrica al fons de la xarxa. Els locals van reaccionar molt bé i en el minut 37, Juanjo va empatar el xoc amb un llançament llunyà. En aquest mateix minut, de nou Juanjo, va ser el protagonista en desviar un xut d'un jugador de Novelda i la pilota va entrar a la porteria defensada per Ángel.

Aquest gol que va ser el 1 a 2 va deixar seriosament tocat a Dianense que va tornar a precipitar-se en les seues accions. A falta de 10 minuts per al final va ser expulsat el jugador visitant, Joan Carles per doble groga. Els locals lluny d'aprofitar la seua superioritat van cometre errors i va perdre a Borja per doble groga.

Els visitants si que van saber treure partit de jugar amb un jugador més i Adrián va marcar el 1 a 3. Després d'aquest gol el tècnic denier, Luismi Bonet, va arriscar i va jugar amb porter-jugador, una tàctica que va resultar fatídica per als seus interessos. Al minut 45, Rubén va posar el 1 a 4 i en ple desconcert, Ruiz va anotar el definitiu 1 a 5, resultat amb què es va arribar al final del xoc.

En la propera jornada el Dianense-Rte Mena viatjarà a Torrevella per enfrontar-se al FS Torrevella equip que està tercer a un punt dels deniers, de manera que no serà un partit senzill per als de Bonet.