Just repartiment de punts entre Muro i Dénia (1-1)

04 de març de 2013 - 11: 29

El CD. Dénia ve d'aconseguir un empat a un en un xoc disputat en el camp de la "Llometa" de Muro. El resultat és just pel que es veu al llarg dels 90 minuts de joc. Tots dos conjunts van demostrar que buscaven la victòria encara que de diferents maneres.

La primera meitat va ser de domini local, amb un Mur que va tindre ocasions per avançar-se al marcador. El gol local va arribar al minut 36 en un perfecte servei d'Fageca sobre Albert, aquest no va perdonar i va batre a Maxi. Amb avantatge de 1 a 0 per el Mur es va arribar al descans.

Els primers minuts de la represa van ser controlats per un Mur que busco sentenciar el xoc. Va perdonar ocasions clares i això en el futbol es paga molt car. El Dénia amb el pas dels minuts es va treure el domini del Mur i va començar a arribar a l'àrea del seu rival.

Al minut 70 un centre de Ferran va ser molt ben rematat per Michael, aconseguint el gol de la igualada. Un gol que va donar ales als deniers que van tindre alguna que una altra ocasió per haver marcat però no ho van aconseguir. En els instants finals el joc va ser una cercavila sense cap tipus de control ni per uns ni per altres. El marcador no es va moure i acabo amb empat a un.

El Dénia tot i sumar un punt seguix immers en zona de descens i aquesta vesprada començarà a preparar el seu partit contra l'Atlètic Saguntí.

Muro CF: Miquel Àngel, Roberto Bas, Calabuig, Jero, Héctor, Cristian (Capsir, 71 '), Tasio (Navarro, 82'), Alberto, Fageca, Garrote i Raúl Sánchez (Àlex, 56 ').

CD Dénia: Maxi, Escobar (Michael, 46 '), Nico, Baixauli, Víctor, Ribes, Ferran, Roberto (Borja, 89'), Juanma, Dani i Mono (Cristian, 69 ').

Gols: 1-0 (36 ') Alberto; 1-1 (70 ') Michael.