Jugar sense porter va condemnar l'Dénia Futsal a Talavera (8-0)

27 de novembre de 2016 - 14: 06

El Dénia Futsal collir una aclaparadora derrota en la seua visita al pavelló "Primer de Maig" de Talavera de la Reina, davant el líder del grup, el Talavera FS per 8 a 0.

Els deniers defensant un atac del Talavera FS

La clau de tan voluminosa derrota va estar en què els deniers van jugar des de l'inici del xoc sense porter. César no va viatjar per motius professionals, Roc està lesionat amb una fissura a l'escafoide de la mà dreta i Andoni viatjar sense estar recuperat de la seua lesió. Durant l'escalfament en intentar aturar una pilota va tornar a lesionar-se, quedant l'equip dianense sense porter. El tècnic, Javi Arnau, Va prendre la decisió de jugar el partit amb la figura de porter-jugador.

Els jugadors deniers van ser conscients que qualsevol error seria fatal per a ells, és per això, que van jugar molt concentrats. La situació durant la primera meitat va estar controlada, encara que van haver de fer un gran esforç físic per contindre els atacs locals. El malbaratament de tots els jugadors groguets va ser enorme arribant a tindre alguna que una altra ocasió clara per marcar. Els locals van jugar amb molta calma davant un rival que va saber defensar-se i arribar al descans amb el marcador inicial.

L'equip de Talavera en l'inici del segon temps va optar per imprimir més ritme al seu joc. Una circumstància que va obligar a un major esforç dels visitants. Les ordres del tècnic local, Raúl Aceña, van ser clares, "disparar des de qualsevol posició". Als cinc minuts va ser Nacho Gil qui va inaugurar el marcador amb un xut a porteria buida. Un gol que va atorgar als locals la tranquil·litat que no havien tingut fins a aquest moment. Dos minuts més tard, Nacho Gil, va tornar a marcar per als locals.

Amb un marcador tan advers, els deniers van prendre més riscos a la recerca d'un gol que els fiqués en el partit. Al minut 29 el Talavera FS va sentenciar el xoc la marcar tres gols, obra de Jesús Jiménez, Fonsi i Morales. Amb un avantatge tan clara els locals van jugar a plaer davant uns jugadors visitants que mai van llançar la tovallola. El conjunt local malgrat la seua clar avantatge no sota el ritme aconseguint tres gols més, per mediació de, Josete, Anass i Nacho Gil. Al final del partit el resultat de 8 a 0 va ser un excessiu càstig per l'esforç realitzat per tots els jugadors del Dénia Futsal.

Pau Tarín va ser l'improvisat porter

Fitxa Tècnica

Talavera FS: Joan, xurrer, Justo Caceres, Espurna i Nacho Gil (3). També van jugar: Morales (1), Fonsi (1), Josete (1), Panucci, Jesús Jimenez (1) i Anass (1).

Dénia Futsal: Ferran, Blai, Curro, Eduardo i Alex Pla. També van jugar: Jaén, Pablo Tarin, Juanjo, Luislli, Toni Tent, David Gonzalez.

gols: 1-0 Nacho Gil 25 ', 2-0 (Nacho Gil 27', 3-0 Jesus Jiménez 28 ', 4-0 Fonsi 28', 5-0 Morales 29 ', 6-0 Josete 36', 7-0 Anass 37 'i 8-0 Nacho Gil 39'.

àrbitres: Alonso Sanz i Rubio González (Comunitat de Madrid). Van amonestar als locals Jesus Jimenez, Morales i Panucci. Per part visitant van amonestar a Curro, Llopis, Jaén, David González i Eduardo.