Juan Carlos Pérez va aconseguir el títol de campió d'Espanya de K1 Tradicional de caiac

06 de setembre de 2016 - 00: 00

El Grau de Castelló va viure tota l'emoció del "X Campionat d'Espanya de caiac de mar i Joves Promeses", Amb la disputa d'una competició en què van participar més de 500 palistes agrupats al voltant d'uns 50 clubs. En el primer dia de la competició van participar 244 esportestes en les instal·lacions de Reial Club Nàutic de Castelló, que van lluitar pel títol de campió nacional.

Les condicions meteorològiques que van haver d'afrontar els participants van ser bastant dures, ja que el sol escalfava molt i havia mar de fons a la eixida del port, el que, fins i tot, va tindre com a conseqüència alguna baixa de palistes que una altra.

Juan Carlos Pérez campió d'Espanya de Caiac Veterà

El veterà palista Juan Carlos Pérez, de l' Reial Club Nàutic Dénia va aconseguir el títol de campió d'Espanya en la disciplina del K1 Tradicional Veterans de 55 a 69 anys. Pérez, que quinze dies abans va conquistar el títol autonòmic va demostrar el bon moment de forma que travessava. El fet d'haver comxicotet en el mateix camp de regates a l'autonòmic va ser decisiu a l'hora de controlar les corrents i l'onada durant els 15 quilòmetres del recorregut.

Un altre dels palistes destacats en aquesta cita va ser Paulino Llobell que va ser subcampió nacional en K1 Tradicional Veterans. Llobell va lluitar pel títol que al final es va anar a les mans del Cartagena, Ricardo Noval. En categoria cadet el K2 de Ramón García i Dimitrov Manolov del nàutic denier va acabar al lloc 12º. En la classificació per clubs, el Reial Club Nàutic Dénia va ocupar el lloc 21 de la general, mentre que el Club Piragüisme Dénia va acabar al lloc 30.

En el campionat d'Espanya de joves promeses, l'infantil, Luis Penyes, del Reial Club Nàutic Dénia finalitzar en el lloc 23 al K1 Sprinter. Mentre que en la categoria Sub 23, Borja Carrió va ser setè a la final B i Marc Soler a aquesta mateixa final va ocupar la desena plaça, tots dos són palistes del Club Piragüisme Dénia.