Jordi Seguí va ser el guanyador en cadets de l' 'Ciclocròs de Castelló de la Ribera'

13 de desembre de 2018 - 00: 25

L'equip ciclista Multiesport-UCMontgó va tindre un nou èxit en el Ciclocròs de Castelló de la Ribera, On el cadet Jordi Seguí va ser el vencedor en la seua categoria.

Mentre Alejandro Seguí va repetir la cinquena plaça aconseguida dies abans a La Xara, Jordi Seguí es va jugar la victòria en una atapeïda arribada en què va demostrar tindre més força per guanyar un emocionant esprint a Miguel Solera, de l'equip Gandia-Merida Swe CC.

Per la seua banda, Alejandro va haver de realitzar una gran remuntada ja que no va tindre una bona eixida. Aquesta remuntada li va permetre aconseguir la cinquena plaça, que el manté a la part alta de la classificació.

En la categoria Elit, Javier Almela va entrar en el lloc 13º i en la M40, Jaume Canet va acabar a la 26ª posició.

Aquesta setmana espera el vessant del castell de Xàtiva una de les proves més dures de la Challenge de Ciclocròs de la Comunitat Valenciana.