Jordi Ripoll guanya la 6º Marxa Solidària Dénia.com a favor de CEE Raquel Payà

13 de maig de 2019 - 08: 39

L'atleta Jordi Ripoll, el CA Dianium, s'ha proclamat aquest diumenge guanyador de la 6º Marxa Solidària Dénia.com a favor de CEE Raquel Payà. Ripoll va completar les dues voltes de l'recorregut urbà, d'6'7 quilòmetres, en 0: 22: 42, corrent a 3,23 / km.

El segon a entrar per línia de meta, amb un temps de 0: 23: 09, va ser l'atleta del CA Dianium Fran López Bolufer, seguit de màxim Folques Llorente, del CE Dorsal 19 Pego i un temps de 0: 23: 27.

Aquest any s'incloïen tres categories: Sènior, Veterà A i Veterà B. En Sènior Masculí, Després de Ripoll i López es va classificar Paco Miñana, el CA Dianium, amb un temps de 0: 25: 07.

En veterà A, El primer classificat va ser Màxim Folqués, seguit de Pedro Martínez González, amb un temps de 0:24:19; i Alberto Samper, de l'Enganxa't a córrer, que va finalitzar la cursa amb un temps de 0:24:23.

En la categoria veterà B, El guanyador va ser David Morata Vidal, el CA Cametes, amb un temps de 0: 25: 47. El va seguir José Adri, el CA Corremundos, marcant un temps final de 0: 26: 45. En tercera posició va quedar l'independent Cristian Ferreira, que va aconseguir finalitzar amb 0: 29: 12.

En dones, la més ràpida va ser Isa Orpi, que va completar el recorregut en 0: 31: 30. Després d'ella va entrar en meta Cachita Challis, amb un temps de 0: 33: 17, mentre que la tercera va ser Graziella Arnone, del Centre B Fit cn un temps de 0: 33: 32.

en categoria Sènior Femení, La primera classificada va ser Graziella, seguida de Marta Roselló Fornés amb un temps de 0: 34: 33, i es va classificar en tercera posició Betlem Leal Mora amb un temps de 0: 34: 47.

en categoria veterana A va ser primera Isa Orpi, seguida de Cindy Van Gerwen, el CA Corremundos, que va realitzar un temps de 0: 33: 49. El podi el va tancar Sara Wood, del Sole Mates, amb 0: 33: 50.

Finalment, en la categoria veterana B, Va pujar al més alt del pòdium Cachita Challis, seguida d'Araceli Chornet, de l'Franc Beneyto Runners, que va finalitzar en 0: 35: 54; i Emi Sanbalas, amb un temps de 0: 37: 54.