Joan Sendra, vencedor absolut de la 'Travessia La Mar de Dénia'

09 de setembre de 2019 - 22: 59

El nedador, Joan Sendra, pertanyent al Club Natació Ondara, va ser el vencedor absolut de la Travessia La Mar de Dénia, Darrera de les proves puntuables per al VII Circuit d'Aigues Obertes de la Marina Alta.

La prova va tindre com a escenari la platja de la Marineta Casiana, amb un dia on els núvols van prevaler sobre el sol, encara que amb una bona temperatura. Sendra va cobrir els 1.500 metres de recorregut en un temps de 19.34. La segona plaça en la classificació absoluta masculina va ser per a Manuel Farraona, del CN ​​Adrenalin Sport, amb una marca de 19.43. Molt a prop de Farraona va entrar el tercer classificat, Antoni Guardiola, del Club Natació Ondara amb un registre de 19.44.

En dones, la primera a eixir de l'aigua va ser Zulema Varas, de l'Avant Montcada amb un temps de 22.13. La segona plaça va ser per a Sandra Ortolà, del CN ​​Adrenalin Sport, amb un registre de 22.36. El tercer lloc va ser per Carola Reppeto del Club Aquatic Gandia amb una marca de 24.45.

Vencedors de la VII Circuit d'aigues Obertes de la Marina Alta

Després d'haver-se completat les cinc proves puntuables per al VII Circuit d'Aigues Obertes de la Marina Alta, El vencedor masculí absolut és el nedador Sub 23, Joan Sendra del Club Natació Ondara amb 600 punts. Ha vençut en quatre de les cinc proves disputades sent tercer en la primera.

El segon en la classificació absoluta ha estat el veterà, Manuel Farraona del CN ​​Adrenalin Sport amb 591 punts. La tercera plaça va ser per a Antoni Guardiola, del CN ​​Ondara amb 582 punts.

Entre els millors deniers van estar Luis Aguado del Club Triatló Dénia en el lloc 11, Álvaro De Maria-Tomé, del Club Triatló Dénia en el lloc 14 i Esteban Fernández del Club Triatló Dénia en el lloc 17.

En dones, la vencedora absoluta va ser Sandra Ortolà, del CN ​​Adrenalin Sport amb 595 punts. A un sol punt i segona classificada va ser Sara Molina, el CA Safor-Delikia. La tercera plaça va ser per a Zulema Varas, de l'Avant Moncada amb 584 punts.