Jesús Gomar va ser el vencedor de l'I Aquatló de Dénia

04 d'agost de 2014 - 00: 26

El gran favorit Jesús Gomar, va ser el vencedor de l'I Aquatló de Dénia. El campió d'Espanya de Triatló va complir amb el paper de gran favorit i va ser el millor. La segona plaça va ser per a Emilio Aguayo, un altre dels esportestes d'elit que va participar en la prova. Tots dos van saber controlar la prova, tot i que Aguayo va entrar el tercer en el mar i va saber recuperar en el segment de natació.

En l'últim segment de la prova, Jesús Gomar va imposar un ritme molt alt en la cursa a píe i va deixar anar al seu company. El seu temps final va ser de 31: 49, a 1: 12 entrar Emilio Aguayo. La tercera plaça va ser per al jove de categoria cadet John Booth amb un registre de 34: 01.

Jesús Gomar entrant a meta

En dones el triomf va ser per a Ksenia Levkoska amb un temps de 35: 17, va ser sisena de la classificació general. En el primer segment va tindre a la deniera Maria Fornés al seu rival més directe, de fet van entrar juntes a la mar. En el segment de natació va cobrar un gran avantatge que va conservar fins al final.

La segona plaça va ser per a Neus D'Antonio que va entrar en meta amb un temps de 39: 38. La tercera classificada va ser la deniera, Maria Fornés que va realitzar una marca de 39: 47.

Cal destacar la gran organització capitanejada per Edu Pla i tot el seu equip que va controlar tota la prova i va saber en tot moment donar als participants el tracte que mereixien. Una prova que malgrat ser debutant a la ciutat va congregar més de 100 participants.

Les classificacions per categories van ser les següents.