Javier Cherro va ser el vencedor de l'etapa de Dénia

17 de febrer de 2015 - 00: 02

El ciclista, Javier Cherro de l'equip Automoviles Gomis, va ser el vencedor de la setena etapa de la XXIX Volta a la Marina que va tindre lloc a Dénia. El vencedor va creuar la línia de meta amb un temps de 1 hora 47 minuts i 13 segons, després de recórrer els 77 quilòmetres del recorregut. En la línia de eixida van estar 170 ciclistes.

Javier Cherro a meta

Cherro torna a guanyar a la tornada i ho fa en una gran etapa que va constar de 2 metes volants i un alt de muntanya, el Montgó, Puntuable de 2a categoria.

La segona posició la va ocupar Hèctor Pons acompanyat de Barry Miller, José Manuel Moreno i Mario García del Gandia, tots ells amb el mateix temps que el vencedor de l'etapa.

Grup d'escapats en l'alt de les Planes

Per darrere un rosari de corredors a distàncies considerables de temps. Entre ells el fins llavors líder Innocenci Serra que no va tindre el seu dia i va entrar despenjat tot i la col·laboració inestimable dels seus gregaris Milà i Díaz Fenoll que van tirar d'ell sobretot a les Planes.

L'etapa pel seu traçat convidava a córrer ràpid i així el gran grup, també animat per les 2 metes volants va caminar molt estirat i veloç la major part de l'etapa, això sí, compacte fins que la carretera es va empinar i llavors es va partir per la seua cua en nombrosos grups.

Pedro López Gil es va confirmar com a líder de les metes volants en vèncer en les dues. No va donar concessions ni a Moisès Espinós del Portal de la Marina-Xàbia's Bike, ni a Daniel Castelló que també van puntuar en les mateixes

Líders de totes les classificacions al pòdium de Dénia

Tampoc va perdonar Mario García Quiñonero que seguix primer en el mallot de la muntanya a l'coronar el port en primera posició, a més és el nou líder de la volta i l'equip "Gandia Renault" seguix a dalt però amb diferent corredor.

La bona climatologia, encara que amb dia ventós, va fer que l'etapa lluís però els que van treure brillantor de veritat van ser els ciclistes amb la seua tenacitat i treball traient de mitjana 43 km / hi classificant 134 d'ells.

El Club Ciclista Dénia va donar mostres de la seua experiència i saber fer organitzant l'etapa de manera notable. La sort els va afavorir ja que no hi va haver incidències ni caigudes.

Diumenge la cursa serà a Pedreguer a les 10 del matí.