Iusso Walter i Carles Sánchez Ferrer van liderar la 1a Categoria en la segona jornada de l' 'Open de Golf ProMarina - Caragol'

20 de juny de 2018 - 11: 27

Diumenge passat 17 de juny al Club de Golf La Sella es va desenvolupar el segon torneig del "Open ProMarina-Caragol" , Una jornada d'oci i esport en la qual van gaudir tots els participants d'un torneig que incloïa esmorzar, dinar, menjar-còctel i barra de cocteleria artística.

La competició es va iniciar a les 9 hores i en aquesta ocasió va ser en la modalitat de Stableford. Es van dividir els participants en 3 categories 1º Cavallers, 2º Cavallers i Dames, a més de contemplar-se el aproach més proper i Conductor més llarg. Sobre les 13: 30 hores van acabar les primeres partides.

Iusso Walter i Carles Sánchez Ferrer van liderar la 1ª Categoria Cavallers. Així com Rafael De La Morena i Pedro Ballesteros van fer el mateix a la 2ª Categoria Cavallers. Pel que fa a la categoria Dames van ser Lauren Wells i Bernice Van Zupthen qui van quedar en sengles llocs. el aproach més proper va recaure en Joost Hooymeyer i el Conductor més llarg va ser per a Ricardo Balaguer.

Els regals de tots els classificats van ser cortesia de Samsonite a través del seu distribuïdor en exclusiva a Dénia, Caragol.

Però hi va haver per a tots ja que a més dels classificats, els participants es van emportar regals dels nostres col·laboradors com Restaurant Gloriamar i Foramur que van regalar 3 sopars per a dues persones cada un.

La jornada va ser molt agradable i propícia, no només en l'aspecte comxicotetiu sinó a més per potenciar les relacions socials entre els participants i públic en general.