Importantíssima victòria del Mar Dénia a Alfàs del Pi

28 de març de 2022 - 10: 44

Difícil eixida la que tenia el conjunt denier en la seua visita a Alfàs del Pi, cinquè classificat a la general, però després de les darreres ensopegades i donada la fase de competició en què es troben, on tots els conjunts intenten posicionar-se per no patir a última hora , no quedava altre camí que deixar-se la pell a la pista i buscar els tres punts.

I així ho va fer el CFS Mar Dénia des del xiulet inicial, amb un joc ordenat i imposant un alt ritme al partit. A poc a poc va anar apoderant-se del control de la pilota i les millors ocasions arribaven del seu costat, encara que el conjunt local també posava a prova la porteria ben defensada en aquesta ocasió per Angel Larrosa. Al minut 14 Jordi Mas aconseguia obrir el marcador de fort tir exterior que posava al davant el conjunt denier. Obrien més ocasions però el marcador ja no es mouria a la primera meitat.

La segona part va començar amb el mateix ímpetu i al primer minut després d'un xut de David al segon pal la pilota rebotava al jugador local Sergio i significava el 0-2 per al Mar Dénia. El quadro local avançava línies per intentar buscar la igualada, però el conjunt denier, molt ben plantat, seguia portant el control del joc. Però al minut 24 el capità del conjunt local, Pepe, anotava de tir exterior l'1-2. Això sí, no va aconseguir canviar el rumb del matx.

Els jugadors de David Jaén seguien marcant els temps del partit i al minut 30 David Ochoa marcava l'1-3. El tècnic local demanava temps mort i, a falta de gairebé nou minuts per al final, posava a pista porter jugador per canviar la dinàmica del partit, però amb una defensa molt ordenada i una bona actuació d'Àngel, aconseguien una vegada i una altra parar els atacs locals. Al minut 38, després d'un rebot a l'àrea, arribava el 2-3 que semblava posar un poc d'incertesa a l'ambient, però que a la següent jugada Jose Martí tallava anotant el 2-4 i, ràpidament, Nico Marí tancava amb el 2-5 amb què es donava per finalitzat el xoc.

En definitiva, gran partit de tot el conjunt i tres punts d'or que deixen el CFS Mar Dénia col·locat a mitja taula.

EL proper cap de setmana, el conjunt denier rebrà al Poliesporteu Municipal de Dénia el CD Calp Futsal, derbi de la Marina Alta, entre dos conjunts empatats a punts, en el partit corresponent a la 27a jornada que es disputarà el dissabte 02/07/2022 a les 18:00 hores.