Important victòria del Mar Dénia al primer partit de la segona volta

31 de gener de 2022 - 09: 52

Primer partit de la segona volta i partit de màxima rivalitat entre dos conjunts posicionats a meitat de la taula amb els mateixos punts. Se sabia del potencial del rival i tots dos equips van saltar a la pista connectats a la recerca de la porteria rival.

Un cop més, el conjunt rival, el CFS Racing de Novelda, va ser qui va donar primer i al minut 3 arribava el 0-1 després de recollir un rebot a l'àrea noia. El quadro denier va seguir movent amb rapidesa la pilota ia poc a poc va anar fent-se amb el control de la pilota. Al minut 11, després d'una bona triangulació, arribava l'1-1 després de rebre Luis una passada de Rober al segon pal i anotar. Havien aconseguit aconseguir el control del partit i gaudien dels seus millors minuts.

Tres minuts després, en una bona contra, Rober encarava el porter visitant i després de sortejar aquest cometia
una clara falta per aturar-ho que era castigada per la parella arbitral amb targeta roja per ocasió manifesta de gol, amb la consegüent inferioritat per als visitants de dos minuts. Inferioritat que aprofitava el Mar Dénia i Jose Martí anotava al minut 16 el 2-1 i un minut després de fort xut a la vora de l'àrea feia el 3-1.

Amb molt de ritme, les ocasions se succeïen a les dues porteries i els dos conjunts es carregaven de faltes. El conjunt noveldenc responia ràpid i al minut 17 arribava el 3-2 i un minut després tenia una bona ocasió
després de castigar la parella arbitral una falta amb doble penal, que Ángel aconseguia desviar. Tot i que a pocs segons del descans arribava el 3-3 de fort tir exterior amb què s'arribava al final del primer període.

La segona part va començar amb el mateix ritme de partit i amb tots dos conjunts bolcats a la porteria rival. El Mar Dénia va baixar la seua línia de pressió a mig camp cedint terreny i la possessió de pilota, però amb ràpids contres. Al minut 27 arribava el 3-4 que posava per davant el conjunt visitant, però un minut després Jose Martí novament anotava el 4-4. I va disposar un minut després d'una bona ocasió per augmentar el compte en el llançament d'un doble penal que el meta visitant va aconseguir aturar. La tensió era palesa i el partit entrava en una fase de moltes faltes i múltiples protestes davant la parella arbitral.

Al minut 33, després d'una falta a la vora de l'àrea, era expulsat Nico per doble groga i al Mar Dénia li tocava defensar amb dents i ungles la situació d'inferioritat durant dos minuts, aconseguint-ho a base d'un fort malbaratament físic. Al minut 36 després d'una bona internada de David Ochoa, era caçat dins de l'àrea i la parella
arbitral assenyala penal. Penal que llançava Jordi anotant i posant el 5-4 al marcador. Restaven quatre minuts i el quadro denier es posava al davant al marcador. Quatre minuts molt llargs amb múltiples aturades i innombrables protestes, amb ocasions a les dues porteries però que l'equip denier va aconseguir defensar i emportar-se tres punts importants que el col·loquen a la part mitjana alta de la taula en aquest inici de la segona volta.

La propera jornada, atesa la imparitat del grup, el CFS Mar Dénia descansa i no tornarà a jugar fins a la jornada número 20 a disputar el 12 de febrer, on haurà de viatjar fins a Pilar de la Horadada per enfrontar-se al conjunt local, tercer classificat a la general.