Important victòria de l'CFS Mar Dénia davant el FS Ripollet

10 de maig de 2021 - 11: 12

Dissabte va tindre lloc al Poliesporteu Municipal de Dénia la trobada entre el CFS Mar Dénia i el FS Ripollet, corresponent a la segona jornada de el Grup III de la 2a Divisió B, ajornat en el seu dia per un positiu en el conjunt visitant.

Des de l'inici, i donat el moment en què es troba la competició, tots dos conjunts van eixir bolcats a la recerca de la porteria rival. Les ocasions no es van fer esperar i amb un fort ritme de partit posaven una i altra vegada a prova els porters. El Mar Dénia, fidel al seu joc, intentava eixir amb la pilota controlada des de la seua àrea, mentre el conjunt visitant, amb un joc més directe, exercia una forta pressió per tot el camp i llançava ràpides contres.

Al minut 6, després d'un servei de córner, arribava el 0-1. Un cop més tocava remuntar, però en aquesta ocasió, amb els dos equips bolcats a l'atac, la igualada no es va fer esperar i dos minuts després Jaume de forta tir exterior aconseguia el 1-1.

Els atacs eren continus i la forta pressió per tot el camp carregava de faltes a tots dos conjunts. Al minut 15, una bona triangulació entre Toni, Jaume i Omar servia perquè aquest últim marqués i posés el 2-1 al marcador, resultat amb el qual s'arribava a la mitja part de el partit.

La segona part va ser més del mateix i malgrat el gran desgast físic el ritme no va disminuir en cap moment. Les ocasions se succeïen a les dues porteries. Al minut 29, després d'una falta a la vora de l'àrea, el Ripollet aconseguia la igualada de fort xut ras, posant el 2-2 al marcador. Restaven 10 minuts i tot estava en l'aire. Tots dos conjunts disposaven de bones ocasions però sense aconseguir anotar.

A falta de 2 minuts per al final, Ferran llançava un fort xut exterior que el porter visitant aconseguia desviar, estavellant-se contra el travesser, però el rebot queia a les cames de Curro que amb tranquil·litat i classe anotava el 3-2. El quadre visitant posava immediatament porter jugador a pista, però els deniers, amb una defensa ben ordenada, aconseguia aguantar els dos minuts finals i obtenia la victòria amb el resultat final de 3-2.

Punts molt importants que trenquen la dinàmica després dels dos empats collits a casa després d'anar guanyant i que atorguen tres punts necessaris en la fase actual de la competició.

La propera jornada, el CFS Mar Dénia tornarà a jugar a casa el dissabte 15 a les 05:2021 hores contra el Cerdanyola.