Important empat del CFS Mar Dénia davant el líder Irefrank Elx (3-3)

02 2019 abril - 00: 01

El CFS Mar Dénia va aconseguir un important empat davant el líder, Irefrank Elx (3-3), en un partit vibrant que auguren un final de temporada comxicotet.

el pavelló Carrús presentar un gran ambient amb molts seguidors il·licitans a la grada i amb una àmplia representació, un autobús, d'aficionats deniers que no van deixar sol el seu equip en un xoc tan important com aquest.

El partit va començar sense treva i aviat van començar a arribar les primeres ocasions. Al minut 2 es va avançar el conjunt local amb gol d'Óscar Ruiz després d'una bona passada a l'interior de l'àrea. Sense temps al descans, les ocasions de gol es van succeir a les dues porteries posant a prova una vegada i una altra als porters.

Al minut 10 va arribar el 1-1 obra d'Alex Pla, després d'un fort tir exterior que va fregar en Juandi, desviant l'esfèrica al fons de la xarxa. Tres minuts després va ser Pau Tarín qui va culminar una bona jugada posant el 1-2 al marcador.

Donada la intensitat del joc, els dos conjunts es van carregar de faltes i al minut 18 la Mar Dénia va ser castigat amb doble penal. El tècnic dianense va canviar el porter per al llançament del càstig i si bé Roque va aturar el xut, la parella arbitral va ordenar la repetició del mateix per considerar que havia sobrepassat la línia de eixida i Dani va encertar en el segon intent, anotant el 2-2 amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, més del mateix, i en el primer minut gran cavalcada de Jaén que va combinar amb Plà, que la va cedir a Edu Romany perquè marqués el 2 a 3. Però un minut després Juandi, de gran jugada personal, va aconseguir el 3-3.

No hi va haver treva en cap dels dos conjunts. L'equip local esperonat per la seua afició a prop la porteria deniera molt ben protegida per Cesar, mentre el Mar Dénia, amb més domini de pilota, va elaborar una i altra vegada bones ocasions de gol. Els minuts van anar passant i el partit va seguir en taules. Cap dels dos entrenadors va arriscar amb porter jugador, donada la transcendència d'aquest i el partit va finalitzar amb empat a tres.

Després d'aquest empat i després de gaudir d'un gran partit entre els dos primers classificats de la taula, tot seguix igual ia falta de 5 jornades, el Irefrank Elx seguix primer amb 2 punts sobre el CFS Mar Dénia, però sabedors que un sol empat, atès que el gol average està a favor dels deniers, podria donar la volta a la classificació.

La propera jornada el CFS Mar Dénia rebrà a casa el CFS Horadada, quart classificat, en el que serà la primera de les cinc finals a disputar. El partit serà dissabte a les 18 hores al pavelló municipal de Dénia.