Ifach Calp de la Lliga EBA venç el DBC Senior Nacional en el partit de preparació

21 de setembre de 2022 - 17: 24

Amb gran ambient a les grades de Joan Fuster i un alt nivell de joc per part dels dos equips, Ifach Calp va superar en una gran segona part l'equip de Bernardo Sanz i Pascual Miralles (55-69).

L'equip denier va iniciar el partit amb una forta defensa i prenent bones decisions en atac. Per aquest camí, el seu nivell alt d'encert en els llançaments a cistella va ser notable.

El bon joc mostrat, amb tot l'equip ficat en dinàmica a les dues parts del camp, els va permetre arribar a comptar amb una diferència favorable màxima de 14 punts, que els visitants van anar llimant fins a deixar-la en 5 en arribar al descans.

La segona part no obstant seria dominada de principi a fi pels calpins que van pujar el seu nivell defensiu fins al punt de treure-li al club de Dénia del seu ordre, obligant-los a jugar amb precipitació, forçant-los a perdre pilotes i dificultant la selecció dels seus trets, cosa que va fer que els percentatges d'encert baixessin considerablement.

Només l'esforç defensiu els va mantindre amb opcions al matx, i potser amb un poc més d'encert des de la línia de tirs lliures fins i tot haurien pogut incomodar durant més temps el rival, que aquest any militarà una categoria per sobre dels deniers.

Bon partit i excel·lent prova per al jove equip de Dénia que continua cuidant tots els detalls que li permetin competir aquest any al màxim nivell en la seua tercera campanya a la 1a Divisió Nacional, buscant assolir els objectius més ambiciosos.